Fél óra futással mennyi kalóriát éget el a szervezet?
Ha 3 kilometert fel ora alatt teszel meg, azt setanak nevezzuk, intenziv futas olyan 9-10 km/h kornyeken kezdodik, amely sebesseggel 3 km kevesebb, mint 15 perc.
Ezen 15 perc alatt olyan 200-250 kcalt hasznal fel a szervezet. Persze ez nagyon fugg a testalkattol, jobb, ha kiszamolod magadnak, pl. ezzel a kalkulatorral:
En no vagyok, 34 koruli es fel ora alatt 4.5 - 5km futok le es 300 kaloria felett van a fogyasztas... (de ez tavalyi adat, iden minden futasom 40perc/ atlag 7km felett van, es egy evvel oregebb is vagyok;)
Az okostelokban van futo app, ha neked nincs kerj kolcson valakitol egy iPhonet es fusd le a tavot, az app majd megmeri neked, hgoy pontosan hany km-rol van szo.
Én 12-13 kilométert futok le fél óra alatt - fiu vagy es a 20as eveidben, ugye? Mert ha nem, akkor kicsit tulzsanak tunik nekem ez az adat.....
Az a 12-13 km fel ora alatt eleeg gyanus, hogy nem igaz, csak nezzetek meg, mennyi a vilagrekord 10 km tavon nok eseteben:
Tobb, mint fel ora :)
Itt le tudod mérni, hogy mennyi a táv, amit megteszel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!