Akos003 kérdése:

Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet az ,hogy 91 kg vagyok/173 cm.

Hogy fogyjak le úgy körülbelül 10 kg-t?

És mennyi idő lenne ez?

Sajnos szénhidrátot muszáj bevinnem a szervezetembe,mert iskolás vagyok,és ha nem eszek,nem tudok odafigyelni :(

Tudnátok egy ''étrendet'' összeállítani.

Jaj és elfelejtettem ,hogy sajnos sportra nincs lehetőségem,ugyanis 3/4 4-re érek haza,kb. 3 órát tanulok aztán nagyon fáradt vagyok.

Előre is köszi!

2013. szept. 17. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Te csak a kifogasokat keresed latom.... Az iskola meg a tanulas szellemileg faraszt csak le, a sport fizikailag terhel. Siman sportolhatsz napi 2 orat is, pl a suli meg a tanulas kozott. Es figyelni sem a szenhidratoktol tud az ember.
2013. szept. 17. 16:13
 2/4 anonim válasza:

173 cm 91 kg..elég rossz arány, feltételezem, nem izomból áll az a 91 kg, mivel mint írtad fogyni akarsz..ergo zsírból tevődik össze. Testtömeg indexed 30 felett van, tehát tényleg fogynod kell... de ez így nem mehet, hogy sportolni nem tudsz időhiány végett, de szén hidrátot meg be akarsz vinni.. a kettő szerintem nem fér össze. Döntsd el, vagy fogysz, vagy hízol. Fogyásba nekem a futás segített rengeteget, emellett a suli konditermébe is lejártam heti 2-3 alkalommal. Jobb idő volt, akkor mentem a tűző napra kosarazni.. izzadtam mint a csatalovak. 10 kg-t dobtam le anno 4 hónap alatt,ami nem tűnik túl jónak, viszont rengeteg izmot is felszedtem, és mit tudjuk az izom nehezebb mint a zsír. Jobban érzem magam, jobb a közérzetem, bátrabban megyek ismerkedni egy lányhoz. Tesi órán fel tudok már a kötélre mászni. És jó érzés, hogy fejlődök. Anno 30kg-al nyomtam fekve, most már 60kg-al megy a dolog... jó érzéssel tölt el, hogy fejlődök valamiben. Emelett nem szedtem semmilyen tablettát, nem szedtem semmi steroidot se étrend.kieg.-et. Egyszerűen keveset ettem. Régen volt, hogy benyomtam napi szinten 10 szendvicset + itthon ebéd + vacsora + valami cukros szar. Ehelyett napi 3-4 szendvicset eszek, ebédelek és sima vizet iszok.

Ezt azért írtam, mert én is suliba járok. 4 körül érek haza, másnap 6-7 órám van. De tesi órán + itthon végzek gyakorlatokat + egyszerűen kevesebbet eszek, és eltűnt a zsír.. szemmel látható. Hidd el!! Jobban...100x jobban fogod magad érezni, ha lesz egy normális testalkatod.

2013. szept. 17. 16:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Tehát ,ha mondjuk napi 3 szendvicset eszek +szénsavas ásványvíz,és mondjuk itthon napi 200 guggolás és felülés akkor fogyhatok?

Ui.:Mindennap van tesim,akkor elég sokat futok (kosár,foci ilyesmik)

2013. szept. 17. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
nem fogsz fogyni. segítek ha zseretnéd, személyi edző vagyok, írj privit ha érdekel.:)
2013. szept. 17. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!