Va valami jo diétás étrend?
Sovány húsok,és zöldségek.
Tudod.... szálkásitó étrend....
Sok szénhidrát van a kenyérben, tésztafélékben, süteményekben és minden cukros ételben, burgonyában. Ezekkel vigyázz.
Sok fehérje van a halban, csirkemellben, egyéb sovány húsok, tojásban.
Köszönöm a választ!
Mondták hogy a szénhidrátot kell csökkenteni, pl a kenyér, de azt mivel helyettesítem?? nem kövér vagyok csak egy kis zsír rakodott le...
ezt kellene eltávolítani. a mozgás mellé a kaja is fontos.
Helyettesítheted magkenyérrel, de nem is muszáj helyettesíteni :D Sok ételhez, amihez kenyeret szoktak enni, lehet zöldséget is fogyasztani, bár az nem mindenkinek megy... Nekem az életmódváltás első napjától simán megy a rántotta zöldségekkel, de pl. a párom ezt lehetetlen kombónak tartja. Nem is étkezik szénhidrátszegényen (ami enyhe kifejezés arra, hogy félig gyümölcsrizsen él :D).
Kompromisszumos kenyérféleségnek tekintem a rizslisztes szezámkenyeret (rizsliszt és szezám egyenlő arányban, tojás, só, kis kömény, víz). A rizs nyilván megdobja a szénhidráttartalmat, de senki nem mondta, hogy sokat kell belőle enni, s valahogy kenyérszerű textúrája van s finom is, a magkenyerek egészen másak (bár azok is tudnak finomak lenni), morzsálódósabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!