Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Va valami jo diétás étrend?

Va valami jo diétás étrend?

Figyelt kérdés
Igen mondják hogy kevés szénhidrát, meg sok fehérje, de ezekbe melyik ételek ilenek bele?
2013. aug. 30. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Sovány húsok,és zöldségek.

Tudod.... szálkásitó étrend....

2013. aug. 30. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Sok szénhidrát van a kenyérben, tésztafélékben, süteményekben és minden cukros ételben, burgonyában. Ezekkel vigyázz.

Sok fehérje van a halban, csirkemellben, egyéb sovány húsok, tojásban.

2013. aug. 30. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Mondták hogy a szénhidrátot kell csökkenteni, pl a kenyér, de azt mivel helyettesítem?? nem kövér vagyok csak egy kis zsír rakodott le...

ezt kellene eltávolítani. a mozgás mellé a kaja is fontos.

2013. aug. 30. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Helyettesítheted magkenyérrel, de nem is muszáj helyettesíteni :D Sok ételhez, amihez kenyeret szoktak enni, lehet zöldséget is fogyasztani, bár az nem mindenkinek megy... Nekem az életmódváltás első napjától simán megy a rántotta zöldségekkel, de pl. a párom ezt lehetetlen kombónak tartja. Nem is étkezik szénhidrátszegényen (ami enyhe kifejezés arra, hogy félig gyümölcsrizsen él :D).

Kompromisszumos kenyérféleségnek tekintem a rizslisztes szezámkenyeret (rizsliszt és szezám egyenlő arányban, tojás, só, kis kömény, víz). A rizs nyilván megdobja a szénhidráttartalmat, de senki nem mondta, hogy sokat kell belőle enni, s valahogy kenyérszerű textúrája van s finom is, a magkenyerek egészen másak (bár azok is tudnak finomak lenni), morzsálódósabbak.

2013. szept. 1. 16:34
 5/5 anonim válasza:
Valami grilles húsok,akár sülthús is , a lényeg hogy hozzá saláta.Ha lehet,köret nélkül.De egy kis rizs nem baj szerintem . Mi tegnap olyan salit csináltunk , hogy : paradicsom,saláta,uborka,ilyen kapros-joghurtos szósszal :) Finom volt,bár nekem is hiányzik mellőle a köret :/
2013. szept. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!