Már nem értem. Mi lesz így velem?
Az a helyzet, hogy 11 napja kezdtem el, egy ch szegény már-már paleo szerű diétát.
De csak híztam vele, és nem értem miért.
11 napja nem eszek se lisztes, se cukros ételeket. Napi egy gyümölcsöm teszi ki a napi ch mennyiségem nagy részét. Már a tejtermékeket is csökkentettem.
Nem értem mi a gond.
Minden nap megcsinálom az aerobicot, ami 30 perc minden másnap megcsinálom az erősítő programot (kitörések, gugulások, rugók, hasprés, súlyzós kar edzések) ami 40 perc.
Én nem fogytam, hanem híztam. Nem mérem minden nap magam. Ráadásul centizek is, semmi változás.
Mit rontok el?
Ketósítani nem szeretnék. Nem bírnám. Tudom miről szól, minden 1 g fehérje mellé, 1,5 g zsír. Se a gyomrom se a pénztárcám nem bírná.
Köszi a tanácsot inkább várok.
Én sem ketóztam még. Pedig elvileg jó, a zsír olcsóbb mint a fehérje és több energiát ad. Nincsenek nitrogéntartalmú bomlástermékei..
Csak ketóhoz számolni kell mennyit eszik az ember, ez meg milyen természetellenes lenne már, nekem ezért nem jön be.
először is, ne figyeld a kilókat. persze tudom, hogy nehéz, mert én is hajlamos vagyok gyakran mérni magam, és kicsit kétségbeesni mikor látom, hogy a mérleg megy fel, de a legfontosabb, hogy a centiket mérd.
amikor én elkezdtem tornázni, megugrott a súlyom 1,5 kilóval.
tudom nem sok, csak ugye az ember nem ezt várja.
kb. egy hónapig volt ez a helyzet, aztán szépen elkezdett a súlyom is csökkenni.
de azért azt megjegyzem, hogy miközben nőtt a súlyom, a centik csökkentek.
szóval semmi para, folytasd tovább, nem lesz semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!