Már nem értem. Mi lesz így velem?
Az a helyzet, hogy 11 napja kezdtem el, egy ch szegény már-már paleo szerű diétát.
De csak híztam vele, és nem értem miért.
11 napja nem eszek se lisztes, se cukros ételeket. Napi egy gyümölcsöm teszi ki a napi ch mennyiségem nagy részét. Már a tejtermékeket is csökkentettem.
Nem értem mi a gond.
Minden nap megcsinálom az aerobicot, ami 30 perc minden másnap megcsinálom az erősítő programot (kitörések, gugulások, rugók, hasprés, súlyzós kar edzések) ami 40 perc.
Én nem fogytam, hanem híztam. Nem mérem minden nap magam. Ráadásul centizek is, semmi változás.
Mit rontok el?
Ami a legnagyobb gond, hogy az agyamnak ez a kialakult helyzet azt üzeni, hogy még kevesebbet egyek. Hiába tudom, hogy mit mikor mennyit kellene ennem, de ma már nem bírtam a reggelim sem megenni. 2 villányi rántottát tudtam leerőszakolni a torkomon és 1 paradicsomot, de már a hányinger kerülgetett.
Ezért kérdezem mi lesz így velem?
Hogyan mérted le a hízást?
11 nap alatt a szervezetben megkötött víz mennyiség, az izomzat glikogén raktárai.. mind változnak. Nőknél a ciklus hormonális változása bezavar ilyen rövid távon (lassan telihold van, vagy farkassá változol vagy megjön, de nem hízol a szó igazi értelmében).
Türelem, és tedd le a tejet ha fogyni szeretnél.
Kérlek:
1. nap
R: tojás olívaolajon sütve (tükör vagy rántotta), paradicsommal
10órai: 1 db alma vagy körte (120-150 gramm)
Ebéd: grillezett csirkemell brokkolival
U: 10 szem mandula
V: 100 gramm túró, édesítővel vagy vaníliás fehérje porral
2.nap:
R: pulyka virsli 2 db, paradicsommal
10órai: alma vagy körte
E: sült karaj, olívaolajon sütve (1 teáskanál olívaolaj) fokhagymásan sajtos brokkolival (tolle light trappista sajt)
U: 10 szem mandula
V: túró édesen
3. nap:
R: tojás vagy virsli
10órai: alma vagy körte
E: grill csirkemell, párolt kelkáposztával ás párolt répával
U: mandula
V: paradicsom, paprika, saláta szezámmagos hekkel
Napjában 1-2 kávét megiszok már tejmentesen.
A múlt héten csináltam sütit: [link]
Ebből ettem 2 kicsi szelet, és ebből: [link] is ettem egy keveset nassként.
De ennyi, semmi több.
Leteszem.
Türelmem az lenne, de mivel kétségbeestem ezért nem tudok már szinte enni sem.
Nem híztál, csak épp a mérleg többet mutat.
Vagy alternatív: hízhattál, mert a tápanyag beviteled magas (ez eddig jó) este meg rátolsz túrót. Én tömegnövelést csinálnék így: egészséges, lowcarb táplálkozás zsírosan, + valami tejtermék ha bírnám.
Vagy plusz 1-1 cukros/rizses kaja edzés után. És máris hízásról, fejlődésről beszélhetnénk. Ezért nem mindegy az a túró este. Utolsó válaszoló igen hasznos tanácsot írt, ki lehet tényleg próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!