Esti suliba fogok járni. Mit vigyek uzsonnára?
Figyelt kérdés
A suli heti 1 nap délután lesz. Vagyis ebédelek itthon és ott kellene valamit még ennem. A vacsorám így is ki fog maradni, hiszen majd 9 óra lesz mire hazaérek.
Én valami paleo sütire gondoltam, valami mákos almás muffinra. Mert azt könnyű szállítani. De szívesen fogadok ötleteket, elvégre ezért írtam ki.
2013. aug. 17. 17:18
1/6 anonim válasza:
Akàrmilyen random szendvicset könnyű szàllitani kizàròlag a neked szüksèges kalóriaigèny szab hstàrt hogy MIT ès mennyit viszel
2/6 anonim válasza:
szendvics, fornetti, csoki, keksz, valami pékáru
3/6 anonim válasza:
gyümölcs
joghurt
párolt hús zöldségekkel
tonhalkonzerv
4/6 anonim válasza:
én konkrétan a sült csirkét is könnyen tudom szállítani, meg a marhasültet is...és este 9-kor is lehet vacsizni, nyilván nem akkor fogsz rögtön aludni menni
5/6 anonim válasza:
Igyál meg egy proteinshake-et. Otthon megcsinálod, könnyen szállítható egy termoszban, finom és szénhidrátszegény.( egy adag kb 110 kalória, amiből 1-2 gramm a ch, a többi mind protein.
6/6 Kuplung30 válasza:
Tonhalas szendvics,fokhagyma,sima hagyma,babkonzerv,vagy egy kis pacal. :)
Komolyan itt kérdezed meg,hogy mit egyél?? -,-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!