Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Esti suliba fogok járni. Mit...

Esti suliba fogok járni. Mit vigyek uzsonnára?

Figyelt kérdés

A suli heti 1 nap délután lesz. Vagyis ebédelek itthon és ott kellene valamit még ennem. A vacsorám így is ki fog maradni, hiszen majd 9 óra lesz mire hazaérek.

Én valami paleo sütire gondoltam, valami mákos almás muffinra. Mert azt könnyű szállítani. De szívesen fogadok ötleteket, elvégre ezért írtam ki.

2013. aug. 17. 17:18
 1/6 anonim válasza:
Akàrmilyen random szendvicset könnyű szàllitani kizàròlag a neked szüksèges kalóriaigèny szab hstàrt hogy MIT ès mennyit viszel
2013. aug. 17. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
szendvics, fornetti, csoki, keksz, valami pékáru
2013. aug. 17. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:

gyümölcs

joghurt

párolt hús zöldségekkel

tonhalkonzerv

2013. aug. 17. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
én konkrétan a sült csirkét is könnyen tudom szállítani, meg a marhasültet is...és este 9-kor is lehet vacsizni, nyilván nem akkor fogsz rögtön aludni menni
2013. aug. 17. 20:12
 5/6 anonim válasza:
Igyál meg egy proteinshake-et. Otthon megcsinálod, könnyen szállítható egy termoszban, finom és szénhidrátszegény.( egy adag kb 110 kalória, amiből 1-2 gramm a ch, a többi mind protein.
2013. aug. 17. 20:53
 6/6 Kuplung30 válasza:

Tonhalas szendvics,fokhagyma,sima hagyma,babkonzerv,vagy egy kis pacal. :)

Komolyan itt kérdezed meg,hogy mit egyél?? -,-"

2013. szept. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!