Valaki el tudná nekem magyarázni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Olvastam egy oldalon,hogy a szénhidrátot 1-2 órával az edzés előtt vigyük be a szervezetünkbe,Testsúlykilogrammonként 0,8 vagy 1,0g-ot.Én 65 kg vagyok szóval akkor ha én 2:1-es arányban vinném be a szervezetembe,akkor 130g szénhidrátot kéne meg egyek?És ezt minden étkezésnél figyelembe kéne vegyem vagy csak az edzés előtt?És a fehérjét pedig edzés után,15 perc áll rendelkezésünkre,hogy bevigyük a szervezetünkbe,én mint már említettem 65 kg vagyok azaz 33g fehérjét kéne meg egyek edzés után?2013. júl. 10. 01:11
1/1 anonim válasza:
Lehet. Csak akkor hobbit csinálsz az evésből, ez lesz a te kis elfoglaltságod: mennyit és mikor eszel.
Plusz nem leszel szénhidrátszegény 120g szénhidráttal. Az sem mindegy mit eszel, persze ha fél kiló salátát az azért lowcarb, keményítőszegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!