Mindenhol azt olvasom, hogy a fogyás fejben dől el. Ez mit jelent? Valaki el tudná magyarázni?
Valami olyasmit,hogy kellő alap ismeretek nélkül kár is belevágni,mert eredménytelen lesz.Szóval lehet valaki a végletekig kitartó,önmegtartóztató,ha hülyeséget csinál,mert nem ért hozzá.
Fejben eldönti,hogy utánaolvas a dolognak,hozzáértő oldalakon,nem a nők lapja étkezési tanácsai alapján és nem a szomszéd öregasszony tuti receptjei szerint,aztán meg kivitelezi.
Tanácsot meg csak olyantól fogad el,akin szemmel látható az eredmény,szóval nem egy dagi dietetikustól,vagy a 90 kilós barátnőtől.
Kitűzhetsz akármilyen célt, csinálhatsz kismillió féle fogyókúrát a szakértő dietetikussal megtámogatottat is beleértve. Nem lesz nagy eredménye. Kényszernek érzed az egészet.
Amint sikerül magadban eldöntened, hogy te igenis le akarsz fogyni, akkor a nehéz, kínzó dolgok (mint kedvenc kaja megvonása, sport beiktatása) már nem is fog annyira nehéznek tűnni.
Én legalábbis így értelmezem.
:D
Azt jelenti, hogy te akarod-e a dolgot, vagy sem.
Ha valójában nem akarod, akkor bárki állhat mögötted aki támogat, nem fogsz célt elérni.
Ha meg azt akarod, akkor bármit képes vagy véghez vinni. Lehet belőled bárki, csak akarni kell.
Ezzel már eleve úgy funkcionálod az agyadat, és sokkal nagyobb kitartással, türelemmel fogsz a célodba bele vágni.
ennyi
akarom és tudom h letudok fogyni és igenis én is szép, normális testalkatú leszek ha kitartok magam mellett, mert ezt akarom és az én akaratom számít én vagyok magamért, én döntök, saját magam ura vagyok, az étel nem áll fölöttem, tudom szabályozni a testem és nem az étel a vigaszom
kitartás, akaraterő mert fontos h jól, egészségesne érezzem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!