Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 160g-os diétával milyen...

160g-os diétával milyen sikereitek vannak?

Figyelt kérdés
Én 31. napja csinálom, 4 hét alatt 4 kg-t fogytam. Szerintetek ez jó eredmény? Hamarosan mozogni is elkezdek mellé, az még biztos dob rajta! Írjatok légyszi beszámolókat :) Köszi
2013. júl. 4. 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:
...én 100g-al is csak híztam :D
2013. júl. 4. 09:34
 2/10 poiu ***** válasza:
1 kg / hét: tökéletes, ennél többet nem is szabad.
2013. júl. 4. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:

160g rengeteg, annyival én súlyt tartok (szinte bármivel súlyt tartok). Nagyon ritkán számolok ki bármit, de úgy 70-80g CH-val már fogytam. Az még bőven sok szénhidrát, lejjebb is mehetnék (ha épp nem érik gyümölcs a kertben), de olyan kis zabolátlan vagyok :P

Heti egy kiló az bámulatos, ha zsírból ment, fölötte már nem is lenne reális :)

2013. júl. 4. 10:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves 3.! Szerintem az is számít, hogy én előtte egyáltalán nem figyeltem az étkezésre. Tippelni sem tudom mennyi ch-t ehettem: reggelire fonettis cuccok, ebédre rizs-tészta-krumpli stb, vacsorára 1-2 jó kis fehér zsemle, szóval szerintem nekem ezért indulhatott be.
2013. júl. 4. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem vitatom, biztos van akinek használ....nekem nagyon nem. Én júliustól tértem vissza a saját kis diétámhoz mert én marha! Hallgattam az orvosomra aki ezt a 160g os diétát ajánlotta mert gyógyszert is szedek IR-re és pajzsmirigyre is. De csak híztam tőle...

Úgyhogy nem érdekel... én visszatérek arra amivel én tudtam fogyni... igaz kicsit koplalós de hozzá lehet szokni. Annyira nem vészes. De azzal legalább lassan tudtam fogyni: 7kg /3 hónap alatt.

Nem tudom hol állt a fejem mikor bevállaltam a 160g-os diétát...

27/N

2013. júl. 4. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:
#4: Ó, nem lep ám meg, hogy van, akinek beindul, ennél sokkal cifrább dolgok is vannak fogyás terén :) Én is rengeteg szénhidrátot és kalóriát ettem korábban, de hiába tettem igen nagy változásokat több téren (aminek más a felétől lefogy), nem kezdtem el fogyni. Ez ilyen, jó vagyok stagnálásban, de az nem feltétlenül rossz dolog. Kevés szénhidráttal és mozgással pedig én is tudok fogyni, úgyhogy az élet viszonylag szép ;)
2013. júl. 4. 16:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7.! Komolyan híztál tőle? Nem semmi, hogy valóban mennyire nem egyformán működünk! De a "koplalás" után nem félsz, hogy visszahízol? Vagy neked ez az életmódváltás? Ti. én nem csak kúraszerűen szeretném csinálni a 160g-t, nekem nagyon bejön ez az étkezési rend, tök jól ráálltam az elmúlt egy hónapban, nincsenek éhség rohamok, kiegyensúlyozottan működöm.
2013. júl. 4. 16:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Illetve kedves 5.! bocsi...
2013. júl. 4. 16:37
 9/10 poiu ***** válasza:
Nem mindegy, mivel viszel be 160 g Ch-t. Próbáld bevinni brokkolival, salátával, a keményítő teljes kizárásával.
2013. júl. 5. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, híztam tőle.

Ezeket ettem, kiszámolva persze

húsok (csirke, illetve csirkemellsonka,)

tojás

zöldségek (párolva, vagy nyersen, vagy levesnek): paprika, paradicsom, uborka, fejes saláta/jégsaláta, borsó, zöldh.bab, sárgah. bab, káposzta, karfiol, répa, gomba, hagyma, fokhagyma

csökkentett szénhidráttartalmú kenyér (nem fehér)

ha rántást kellett csinálni (keveset ettem így) akkor is teljes kiőrlésű lisztből csináltam

havi 1 alkalommal csökkentett szénhidráttartalmú tészta (diabetikus fajta)egyszerre max 30g , nem kell belőle sok

havi 1 alkalommal valamilyen krumplis étel (csak hogy ez se maradjon ki az étrendből)

heti 1x valamilyen mag : kevés mogyoró, napraforgómag, kesudió...mikor melyik, de egyszerre csak fél maréknyi

néha szója

illetve édességnek heti 1x beiktattam diabetikus édességeket, de nagyon keveset, pl táblás csokiból egy adag 3 kocka.

nem hiszem hogy ezzel így gond lenne...ja és a mennyiség: 100gramm köret, 100grammnyi hússal volt az adag

illetve 2 tojás 1 adag

illetve 2 szelet kenyér 1 adag, plusz feltét

illetve heti 5x 45 percet mozgok azóta is...

és napi 3x eszem ebből az egyik gyümölcs délután 5kor

most ezt csinálom megint, mert ezzel fogytam 3hó alatt 7kgt...

nekem a 160g ch sok volt túl sok volt az étkezés egy napra....

2013. júl. 5. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!