160g-os diétával milyen sikereitek vannak?
160g rengeteg, annyival én súlyt tartok (szinte bármivel súlyt tartok). Nagyon ritkán számolok ki bármit, de úgy 70-80g CH-val már fogytam. Az még bőven sok szénhidrát, lejjebb is mehetnék (ha épp nem érik gyümölcs a kertben), de olyan kis zabolátlan vagyok :P
Heti egy kiló az bámulatos, ha zsírból ment, fölötte már nem is lenne reális :)
Nem vitatom, biztos van akinek használ....nekem nagyon nem. Én júliustól tértem vissza a saját kis diétámhoz mert én marha! Hallgattam az orvosomra aki ezt a 160g os diétát ajánlotta mert gyógyszert is szedek IR-re és pajzsmirigyre is. De csak híztam tőle...
Úgyhogy nem érdekel... én visszatérek arra amivel én tudtam fogyni... igaz kicsit koplalós de hozzá lehet szokni. Annyira nem vészes. De azzal legalább lassan tudtam fogyni: 7kg /3 hónap alatt.
Nem tudom hol állt a fejem mikor bevállaltam a 160g-os diétát...
27/N
Igen, híztam tőle.
Ezeket ettem, kiszámolva persze
húsok (csirke, illetve csirkemellsonka,)
tojás
zöldségek (párolva, vagy nyersen, vagy levesnek): paprika, paradicsom, uborka, fejes saláta/jégsaláta, borsó, zöldh.bab, sárgah. bab, káposzta, karfiol, répa, gomba, hagyma, fokhagyma
csökkentett szénhidráttartalmú kenyér (nem fehér)
ha rántást kellett csinálni (keveset ettem így) akkor is teljes kiőrlésű lisztből csináltam
havi 1 alkalommal csökkentett szénhidráttartalmú tészta (diabetikus fajta)egyszerre max 30g , nem kell belőle sok
havi 1 alkalommal valamilyen krumplis étel (csak hogy ez se maradjon ki az étrendből)
heti 1x valamilyen mag : kevés mogyoró, napraforgómag, kesudió...mikor melyik, de egyszerre csak fél maréknyi
néha szója
illetve édességnek heti 1x beiktattam diabetikus édességeket, de nagyon keveset, pl táblás csokiból egy adag 3 kocka.
nem hiszem hogy ezzel így gond lenne...ja és a mennyiség: 100gramm köret, 100grammnyi hússal volt az adag
illetve 2 tojás 1 adag
illetve 2 szelet kenyér 1 adag, plusz feltét
illetve heti 5x 45 percet mozgok azóta is...
és napi 3x eszem ebből az egyik gyümölcs délután 5kor
most ezt csinálom megint, mert ezzel fogytam 3hó alatt 7kgt...
nekem a 160g ch sok volt túl sok volt az étkezés egy napra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!