13 éves vagyok! 157 cm! 77kg!?
Határozottan túllőttél rajtam. Kicsi is vagy s egyszerre nagy is.
Nincs könnyű diéta, mivel úgy kezdődik: ne egyél több cukrot és lisztet. Képes vagy erre?
Cukrot hanyagold, de tényleg! Csokit is, csipszet...stb... sütit is... És ami fontos hogy csakis víz! Reggelente nyugodtan ihatsz egy pohár kakaót, csak akkor ne tegyél bele külön cukrot, és ha szülőkkel meg lehet beszélni akkor vegyenek alacsonyabb zsírtartalmú tejet. :) És mozogj! Alvás előtt 3-4órával már ne egyél.
Sok sikert! :)
Zsírszegény, dobozos tejet nyugodtan igyál!
Nem sok tehenet látott úgysem...
Én láttam tejüzem működését és véleményem szerint az egészséghez túl sok tehén van még a tartós tejben is.
Attól hogy felforralják még nem lesz kevésbé rossz. Még ugyan úgy nagy inzulinválaszt okoz, embereknél autoimmun betegségeket. Egyszerűen a tej természete az ipari eljárás során nem változik, mert csak fizikai eljárásokat használnak. Annyi a különbség mint a sült hús és a nyers hús között. Nem ugyan az, de lényegében mégis csak hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!