Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ez így jó? (Sport, étrend,...

Ez így jó? (Sport, étrend, folytatás a cél elérése után)

Figyelt kérdés

Naponta 2 órát sportolok(szobabicikli,futás),reggel-este egy-egy óra,a fehérjebevitelem 100-120 g körül tartom,a szénhidrátot pedig 120 g alatt,átlagosan napi 1200-1300 kalóriát eszem így,és 3 liter folyadékot iszom,ami többnyire víz. Naponta 5-6-szor eszem,egyenletesen beosztva az adagokat.

-10-13 kilót szeretnék fogyni a nyáron,ha nem sikerül ennyi idő alatt,legkésőbb decemberig,nem sürgetem annyira(170cm/68kg vagyok),utána is hasonlóan étkeznék,csak a szénhidrátot emelve,és kevésbé szigorúan kimérve az adagokat több kalóriát vinnék be. Egy órát persze minden nap,vagy legalább hetente ötször sportolnék(nagyon megszerettem a sportot mostanra:) ),két óra nem férne bele az időmbe,meg a suli miatt a reggeli edzés kicsit bonyolult lenne.

18 éves lány vagyok egyébként.

2013. jún. 14. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Hogy bírsz egy órát futni? :D Miért nem duplázod meg a sebbeséged és futsz mondjuk 15 percet? aztán kis séta és megint?

Próbálj meg valamit felsőtestre is edzeni, egyébként jó au étrend talán egy picit ehetnél többet mint 1200 kcal, nekem 85 kg-san az alapanyagcsere szükségletem 2200 felett van nem tudom neked hogy jött ki az 1200 mozgással együtt. [link] számold ki kb mennyi kéne és abból vegyél el valamenyit de ne túl sokat és akkor izomból nem fogsz fogyni és energiád is lesz, így elvileg a lábadon maradna izom felső testről viszont lehet elkezdené bontani a szervezeted.

2013. jún. 14. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Az intervallum edzésekkel klasszisokkal többet érnél el mint egy sima egy órás kardióval. Nézz utána.
2013. jún. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!