Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ketogén diétában ha megeszem...

Ketogén diétában ha megeszem reggel egy almát akkor megáll a ketózis?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ketogén baromság. Ami nem az egészségről szól.

Aham. Vagy így eszik az igazi ember, aki valamire is tartja magát és alapvetően tiszteli a teste igényeit. Ki tudja?

[link]

Vagy-vagy.

2013. máj. 17. 08:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Macika001 először olvass és tájékozódj! Persze hogy sportolok, évek óta csak ezt a diétát még nem próbáltam ki... Nagyon sok zöldséget eszem nyersen turmixolva, sok húst és fehérjeturmixot is! Plusz multivitamin c-vitamin meg CaMg-t is!
2013. máj. 17. 11:31
 13/20 anonim ***** válasza:
a túl sok fehérje (fehérjeturmix), túl sok hús sem ketogén, mivel glükózt gyártasz a fehérjéből könnyedén. Ez megátólhatja, hogy ketózisba kerülj, az elején. http://www.youtube.com/watch?v=hB7aGnfLB-8
2013. máj. 17. 17:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem kétpofára tömöm magamba a húst meg a fehérjét sem nyilván csak amennyi kell, csak azt akartam hangsúlyozni hogy nem szemetet eszem... De amit még írtál az új volt és hasznos amire nem gondoltam!
2013. máj. 17. 18:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
mint ahogy TaplalkozasHarcmuvesz irta, a zsir a lenyeg a ketogen dietaban (en ket eve csinalom) Egy alma nem fog ketozisbol kirangatni, de ha mindennap megeszel egyet, az sem jo. Nezz utana a Fruktoz hatasainak. Keves szenhidrat, keves protein es sok zsir, ez juttat el a ketozishoz es ez tart ott. Viszont ahhoz h kidobd a szervezeted belole, napokig tul kell lepned a napi szenhidrat maximumot, ami szemelyenkent valtozik (valakinek 100 gramm, valakinek 50 es valakinek 25 korul van)
2013. máj. 18. 07:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Van valami ketós tesztcsík, talán azzal objektívebben lehet vizsgálni az állapotot (hogy konkrétan akkor ki hogy áll). Patikában beszerezhető.
2013. máj. 18. 07:57
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Az a lenyeg kerdezo aki nem tud lefogyni mindenfajta folosleges hulyeseg nelkul az csak siman akarat gyenge.25 evnyi sporolas utan csak ennyit tudok mondani.
2013. máj. 18. 18:07
 18/20 A kérdező kommentje:
De én le tudtam fogyni 3 hónap alatt több mint 20 kilót, testkompozícióváltáson is átestem már és tartom ezt az alakot, csak most el akarok menni a szálkásságom végső határáig, kíváncsi vagyok mire képes a testem... 25 év sport után fura hogy nem tudod mi az a ketogén diéta!
2013. máj. 18. 18:52
 19/20 anonim ***** válasza:

TaplalkozasHarcmuvesz:

Igen, van ez a ketocsik, de vitatott h barmi hasznos informaciot ki tudna mutatni. Egyreszt, ha sok ketont jelez, akkor az mit jelent; Tul sok keton van a szervezetedben es azert urited a felesleget vagy pedig termelsz ketont, de a tested nem hasznalja fel es megszabadul tole?

Masreszt, ha nem mutat ki ketonokat, akkor az azert van e, mert a tested nem termel tobbet, mint amennyi az alap minden testben vagy pedig azert, mert pontosan annyit termel amennyi kell es ezert nincs felesleg?

Tehat a ketocsikot nem ajanlom. Nem igazan valaszol a kerdesre. Amit ajanlok avegett h valaki tudja h ketozisban van e, az az h nezze meg h a teste hogyan reagal szenhidrat bevitelre (ebben az esetben zoldsegre gondolok, mivel a fruktoz az megint kicsit mas, akkor is ha mind2 szenhidrat)

Macika, ha 25 evig sporoltal, akkor hogy nem vagy meg milliomos? lol. Viccet felreteve, a sportolas remek dolog, nincs ellene semmi kivetesem.

Azt nem szeretem, amikor a sportolast veszik alapul.

A mozgashiany egyaltalan nem felelos a mai globalis viszonlatban minden orszagban 'nemzetbetegsegkent' emlitett tulsulyossagert. A mozgashiany nem a felelos. Az etkezesi rendek, a kornyezeti szennyezettseg, stb...Na ezek annal inkabb.

De, a sportolas egeszseges. Es csak javithat az ember eleten. Viszont az etrend valtas kene h elso legyen...a velemenyem (es szamtalan kutato velemenye) szerint.

2013. máj. 19. 07:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm
2013. máj. 19. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!