Zabkasat este is elkeszithetem ha reggel szeretnem majd megenni?
simán, én mindig úgy csinálom mert nekem reggel ilyenekre nincs időm h megfőzzem meg stb :D én még be is ízesítem, sőt hűtőbe se rakom mert én vízzel csinálom :Đ
21L
El lehet.
DE ne feledjük el: a zab is tele van szénhidráttal. Reggel rossz az inzulin érzékenységünk, tehát több inzulin kell a vércukor szabályozásához (ezért is van sok cukorbeteg).
Reggel a zsírok, húsok indítanák be megfelelően az emésztést, anyagcserét. Ezt figyelembe kéne venni!
A zabban is van glutén, amire valamilyen szinten mindenki érzékeny. Lehet, hogy csak 50 éves korban lesz szívbetegség, de abban sok szerepet játszik a glutén, lektin fogyasztá (gabonák).
Ugyan ez igaz rákra, cukorbetegségre a tejjel.
Én is szoktam beáztatni este, és hűtőbe teszem.
Én tejjel szoktam meg hol fahéjjal, hol mazsival, lenmaggal.
Nekem vízzel nagyon gyorsan feldolgozza a szervezetem, (bárki bármit mond a tejről.)
Reggel csak túrót keverek hozzá és eszek.
Áhh....
Már senkinek nem lehet hinni :)
Pont azért kezdtem el zabkását enni, mert lassan felszívódó szénhidrát, ezért nem dobálja a vércukrot.
A gyors feldolgozás személyes tapasztalat, vagy vizsgálat eredménye? Tudnál írni valamit a tejfogyasztás utáni inzulin és vércukorszit változásodról is? :)
Kérdező, nem hinni kell, informálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!