Ti melyik táborba tartoztok? Edzés este vs. Reggel?
Figyelt kérdés
Annyira megoszlanak a vélemények..gonddoltam megkérdezem :)Szóval?2012. aug. 14. 13:08
1/11 Szoondiii válasza:
amikor idő van, leginkább a késői órákban, vagy délután.
de a lényeg, hogy megfelelő edzés legyen, nem hogy mikor.
2/11 anonim válasza:
A "mikor"-nál sokkal fontosabb, hogy el legyen végezve az edzés (bocs a magyartalan passzív módért) ÉS hogy megfelelő intenzitású legyen.
Egyébként és este szoktam, de volt, hogy reggel edzettem, tényleg tök mindegy.
3/11 anonim válasza:
Bocs, és helyett én:
Egyébként én este szoktam...
4/11 anonim válasza:
valóban az a lényeg, hogy elvégezd de aztmondják, hogy reggel sokkal jobb ha tornázol.
5/11 anonim válasza:
Én reggel kelés után eszek egy szelet barna kenyeret selyem sonkával, kimegyek futni 10-15 perc, utána 20 perc pilates. Ha van időm, akkor este is pilatesezek
6/11 anonim válasza:
Én jelenleg délelőtt tornázom, este futok, de suli időben felváltva fogom őket este, mivel reggel nincs rá időm. :)
7/11 anonim válasza:
reggel. estére már punnyadt vagyok, nehezebb elindulni :D
8/11 anonim válasza:
Nekem este kényelmesebb. Kb. egy hónapig reggelente mozogtam, jól esett az is, nincs vele bajom. Csak azt nem szerettem, hogy így túl sok időt vett igénybe a reggeli készülődés.
Este meg torna vagy futás után addig pepecselhetek, amíg csak ébren bírok maradni. Ráadásul most sokszor az a napom fénypontja, ha mehetek futni, ezért jó, hogy a nap végén van. :)
9/11 anonim válasza:
este. reggel még nincs bennem annyi energia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!