Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ketogén diétában ha megeszem...

Ketogén diétában ha megeszem reggel egy almát akkor megáll a ketózis?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, nagyjából napi 100 g szénhidrát alatt beszélünk ilyen diétáról. Egy almában van kb. 20 gramm.
2013. máj. 14. 15:12
 2/20 A kérdező kommentje:
Tehát akkor kb 100gramm zabpehely sem okozna gondot ezexerint? Lehet én viszem túlzásba? Köszi :)
2013. máj. 14. 15:38
 3/20 anonim ***** válasza:
Talán ne kísérletezz, legalább az elején ne :D
2013. máj. 14. 16:16
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már az elején, csak a ketogént nem próbáltam még, de ezt is folytatom vagy 2 hete, fokozatos hozzászoktatással...
2013. máj. 14. 17:38
 5/20 anonim ***** válasza:

A ketogénnel van egy olyan, hogy a szervezeted ketontesteket képez. ezért célszerű szigorúan tartani egy darabig. Hús, de még több zsír, és 30-40g-nál kevesebb CH.

NEM MINTHA máshogy nem lehetne fogyni, de ha már ketogén akkor ketogén :)

Jóval megengedőbb, több zöldséget és kevesebb zsírt tartalmazó táplálkozással is szép fogyás érhető el természetesen.

2013. máj. 14. 21:26
 6/20 anonim ***** válasza:
egy alma jobb mint a zabpehely. Az alma asszem viszonylag gyorsan felszívódik és végetér a hatása:) meg pl ey zöldalma v egy kis savanykásabb piros alma sztem jó.
2013. máj. 15. 01:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Zöldalmára gondoltam de szerintem mind1:)
2013. máj. 15. 07:05
 8/20 anonim válasza:

Szia,

ketogén diéta igazán napi 30g CH alatt kezdődik, de lehet vinni lejjebb is, amennyiben a többi élelem minősége és mennyisége engedi

fogalmam sincs miért akarsz almát vagy zabpelyhet enni, de ha rost kell akkor keress valami szinte csak rostot tartalmazó kiegészítőt vagy élelmet, ha pedig vitamin akkor vitamin készítményt

ez a diéta hosszú távon nem az egészségről szól, de hatékony

érdemes utána olvasnod hogy mikor és milyen mértékben ajánlott szénhidrát visszatöltést csinálni

(és ha már ilyen témában jársz... sportolj!-nem mondtad hogy így teszel-e vagy sem...)

2013. máj. 17. 01:30
 9/20 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=hB7aGnfLB-8 itt egy jó videó :) arra is figyelj, h a fehérje se legyen sok!
2013. máj. 17. 03:07
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez a katogen baromsag?:))))) Ugyanugy meg lehet enni mindent csak tobszor kevesebbet meg rendszeres testmozgas. Az elmult 10 honapban csak 40 kilot fogytam. De viszont olajat meg tesztat nem eszek es eddeseget sem. Ajanlom a kerekparozast a fekvotamaszt es a hasprest.;)
2013. máj. 17. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!