Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Diétában mit egyek vagy...

Diétában mit egyek vagy igyak, ami elveszi az étvágyamat, és az édesség utáni vágyamat?

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
zabkása. tömény, édes, laktató, egészséges. 50-60 grammot felfőzöl 1dl 1,5ös tejjel és kb 1 dl vízzel, kis méz mehet bele ,esetleg natúr kakaópor, és kész a tökéletes reggeli, órákig eltelít és teljesen egészséges.
2012. aug. 19. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Fehérje shake-et, nekem bevált.
2012. aug. 19. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Valamilyen teát, amit nagyon szeretsz. Nekem most meggyes van. Amúgy a gyömbér is jó állítólag erre a célra, de teában nem tudom, lehet-e kapni.
2012. aug. 19. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Fehérje turmix. Fehérjepor+ szója izolátum+ kis túró+tej.

Fainul telít és az izmokat is ellátja, kevés kalória, sok tápanyag, kevés majdnem 0 zsír.

2012. aug. 20. 23:23
 5/10 anonim válasza:
Sokat mozogj , és keveset egyél, ne túl zsíros kajákat, hanem inkább sok zöldséget gyümölcsöt vagy kevés tésztás kaját. Ami nem túl kalória dús étel. De a legfontosabb h rengeteget mozogj , de nem úgy h elmész futni, aztán degeszre tömöd magad otthon, mert annak semmi értelme. Sokat sportolj keveset egyél, és egyenlőre mondj le az édességekről. Sok sikert!
2012. aug. 22. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:
A Scitech-nek van egy csomó féle fehérjéje, van csokis mogyorós, mogyorókrémes... ízesítésben, meg még csupa nyalánkság ízesítésben! Nézz utána, nagyon megéri, van étvágycsökkentővel kevert fehérjéje is, meg ... sok fajta, menj be kérj egy füzetet és át tudod nézni!!
2012. aug. 23. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:
(előző vagyok) kiegészítő fehérjeként minden nap tudsz enni belőle, attól függ hogy hogy és mit eszel és mozogsz, de ha ebből a napi adagodat 2 részre osztod( 1 d.u & 1 este) akkor nyalánkságként viszed be a szinte zsírtalan fehérjét, ami csak jót tesz!!:)
2012. aug. 24. 00:00
 8/10 anonim válasza:
sok vizet xd
2012. aug. 24. 04:04
 9/10 anonim válasza:
Én gyümölcsöt vagy müzli szeletet szoktam enni, este nasi helyett.
2012. aug. 29. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Gyümölcs: 50 gr gy.cukor után zsírba megy

Müzli: csupa rossz cukor

Diéta: nem nasi központú étrend!

Vegyél csak Scitec fehérjét, (h-nélkül) megéri, és nincs benne zsír se.

A szója-izolátum is jó, napi 1-2 evőkanál valamibe elkeverve. Csak az natúr és ízetlen, de a husi mellé mondjuk ebédre, vagy a mozgás előtti fehérjeként bevive nagyon jó.

kakaóba is teheted, tulajdonképpen bármibe, attól függ mit eszel egész nap.

2012. aug. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!