Két szelet tésztában hány kcal van? Nagyon édes, házilag volt készítve és egy kevés dzsem is volt rajta.
Figyelt kérdés
Nem szoktam szénhidrátot enni,de most nagyon megkívántam és megettem :( Hány kcal van benne kb. ? Azért kérdem,hogy tudjam még mennyit ehetek ma...lehet 400 kcal is ez a tészta ? Várok válaszokat,véleményeket ...2013. ápr. 21. 12:22
11/13 anonim válasza:
Hát bizony ez sütemény, úgyhogy ha tésztát mondasz, ne csodálkozz, ha nem értik az emberek... Tészta a spagetti, vagy metélt... Ezeket nem darabban mérjük.
Szóval tisztáztuk, hogy süteményt ettél, de azt még mindig nem tudjuk, hogy mit, és a "nagyobb" mit takar, de szerintem simán lehetett a két darab 5-600 kcal is. Sajnos sok van ezekben. :(
Viszont finomak, szóval néha kell is. :D
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2013. ápr. 21. 18:57
13/13 anonim válasza:
Akkor úgy mondom, hogy hosszú távon nem túl jó a napi nasizás :) Ez még így belefér, inkább arra figyelj oda, hogy a héten már ne egyél több tésztás ételt, mert hát igen, a tészta nem igazán fogyókúrás kaja :D Vagy ilyen esetekben mozogj egy picivel többet azon a napon!
#9-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!