Két szelet tésztában hány kcal van? Nagyon édes, házilag volt készítve és egy kevés dzsem is volt rajta.
Figyelt kérdés
Nem szoktam szénhidrátot enni,de most nagyon megkívántam és megettem :( Hány kcal van benne kb. ? Azért kérdem,hogy tudjam még mennyit ehetek ma...lehet 400 kcal is ez a tészta ? Várok válaszokat,véleményeket ...2013. ápr. 21. 12:22
1/13 anonim válasza:
Senki sem fogja tudni kitalálni, hogy te mit értesz "tészta" alatt...
2/13 A kérdező kommentje:
Hát a tészta,az tésztát jelent...nincs két értelme...
2013. ápr. 21. 12:45
3/13 anonim válasza:
Én sem tudom milyen tésztára gondolsz. Ha valaki csak simán tésztát mond, én arra gondolok, hogy spagetti, rövidmetélt stb. De abból hogy lehet 2 szeletet enni?? Nem süteményre gondolsz véletlenül?
4/13 anonim válasza:
Hát, pl mert a tésztát nem szeletben lehet általában mérni, mert tányérba tesszük.
6/13 anonim válasza:
Ezt nem tésztának nevezzünk, hanem süteménynek. A képen almás pite van(ha jól látom). Ha ilyesmit ettél lekvárral, az valóban lehet 3-400 kcal is.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen,süteményre gondoltam,
nálunk a a spagettit és amit "tésztának" mondnak laskát jelent.
2013. ápr. 21. 12:53
8/13 A kérdező kommentje:
Romániában élek ,itt mindenki tésztának mondja a süteményeket :)
2013. ápr. 21. 12:56
9/13 anonim válasza:
Nyugi, semmi bajod nem lesz tőle, ha időközönként egy kicsit sütizel :) Amúgy sem a kcal a lényeg, hanem zsír, cukor, szénhidrát összetétel... Akkor van probléma, ha mindennapos a nasizás! :)
10/13 A kérdező kommentje:
Hát majdnem minden napos a nasizás...
pl.tegnapelőtt puliszkát ettem tejföllel,nem sokat,de nem túl fogyókúrás étel,az előtti nap egy laskás(tésztás)levest...,ma meg ezt,nagyon rosszul csinálom ezt a fogyókúrát...
2013. ápr. 21. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!