Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Bezabáltam, nagyon (tényleg...

Bezabáltam, nagyon (tényleg durva). Tippeljük meg, mennyi lehetett? :D

Figyelt kérdés

Úgy írom, ahogy időrendben bekajáltam...(Na igen...:D)

10 dkg gouda sajtos keksz

kb. 10 trüffelkrémes csokibonbon (akkora, mint egy szaloncukor)

2 szelet rozskenyér (kb. 100 gr), 2 tojással, majonézzel

40 gr. müzli (pehely+aszalt gyümölcsös) 1,5 dl tejjel

1 fehérje szelet (ez kb. 170 kcal)

kb. 10x10cm-es kocka rakott krumpli

4 szelet sonka

1 alma

2 45 grammos Kit Kat csoki

1 standard sajtos pogi

1 almás-citromos házi sütemény (ezt tudom, kb 200 kcal)

5-6 Győri édes keksz

1 kupica csokoládé flip

2dl 'narancslé' (cukros lötty)

4 szelet vékony, de jó zsíros sonkás-ananászos Hawaii pizza így a végére egy kis céklasalátával este 10-kor

Én így hasra ütve 4000 kalóriára tippelek. Hmm, így elnézve kicsit furcsa, de egyáltalán nem érzem rosszul magam :D

Amúgy 55 kg/164cm csaj vagyok.

2013. ápr. 19. 00:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

hát olyan 4000 kcalt számoltam én is, de csak úgy ránézésre.

na nem semmi, az biztos.

csuda, hogy nem vagy rosszul.

nekem is vannak napjaim amikor elengedem magam, de akkor is 2500-ig jutok, és akkor már nagyon tele vagyok.

2013. ápr. 19. 13:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez semmi! Ha rám falásroham jön, akkor ennek a tripláját is képes vagyok megenni...:DDD

170/55

2013. ápr. 19. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem tűnik soknak, csak sok különböző, egyenként kevés, bár "semmilyen" étel, inkább csak nasik.
2013. ápr. 19. 14:28
 14/17 A kérdező kommentje:

Jelentem még élek :D A csokoládé flip az csokoládé likőr, csak töményebb és finomabb, mint ezek a standard vackok.

Nem szoktam egyébként ennyit enni, sőt, van, hogy észbe kapok, hogy aznap milyen keveset ettem. Nem is értem, ez hogy sikerült XDDDD Jó, mondjuk délután buli volt. (De a délelőtti menü is no comment :D)

2013. ápr. 19. 17:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet kellene néhány hivatalos zabanapot meghirdetni az évben. Azért így nézegetve a menüdet, igen-igen gazdag, szóval nem sz.aroztál!
2013. ápr. 19. 22:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Akkor írjatok, ha ilyet esztek.

http://www.youtube.com/watch?v=3F1_04GLrPs

2013. ápr. 20. 13:25
 17/17 A kérdező kommentje:

Najó, ez a linkelt videó már túlzás, ez már gusztustalan! :D Külön-külön még finomak is lehetnek, de így ömlesztve...(Mondjuk a gumicukor alapból bleh).

Akkor már inkább ez a menü: http://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So

2. válaszoló:

A házi kis céklasaláta volt a legértelmesebbje az egész menümnek, mmmmm :D

Most így utánaszámoltam kicsit, 4300 kcal körül volt szerintem. (A rakott krumpli nem a klasszikus zsírban ázós fajta volt.) Hát igen. XD

2013. ápr. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!