Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jaj, egy bezabálós nap de...

Jaj, egy bezabálós nap de nagyon most meg a torokban érző szívdobogás, mert bezabáltam és lelkifurdi, hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

ma sajnos halotti toron vettem részt, reggel ettem itthon zabkását 2db almával

aztán vendégségben csalamádét 5pici baconbe tekert csirkemellett

délben lezajlott a temetés és visszamentünk

ott ettem 2db tormakrémes sonkatekercset, franciasalátát-3evőkanállal, 5db kisebb stefáni vagdaltot-3db tojás 2db-ba kolbászkarika volt, 3db kaszinótojás

estére nagyon rosszul lettem vszinű a stressz meg a vércukrom és rettentően sok sütit egettem

kb 15db mákos kis cukroskkiflit, kb 15diósat, 3 sor túrós-kakaós sütit, ilyen normál sor a tepsiből de rengeteg sok volt

csak az a baj, hogy életmódott váltottam

165 55kg vagyok de most meg bűntudat gyötör h elrontotta amit 1 éve elkezdtem mert akk megfogadtam h nincs több süti, és nem is volt még szülinap, névnap és karácsonykor se ettem egy darabot sem, mostmeg fél tepsi süti

ezen rágódok

2013. márc. 19. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:

A többi vendégeknek egyáltalán hagytál valamit? :)

Na komolyan: hátha egy év alatt most az egyetlenegyszer fordult elő, akkor fogd fel úgy, hogy ezzel ünnepelted meg a kitartásodat és most egy évig megint nincs süti.

Amúgy meg lehet ez a túlzott megvonás eredménye és jobban jársz ha havonta egyszer eszel sütit, csak mondjuk 1-2 szeletet.

Amúgy meg a megadott paraméterek alapján csinos lehetsz, szóval még csak olyan nagyon szigorú megvonásra sem lenne szükséged...

2013. márc. 19. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Látod ezért nem kell mindent megvonnod magadból. Heti 1x 1 kis süti nem beleférne? Még az is kevesebb lenne mint most a kb.40 db süti.
2013. márc. 19. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Legalább most kiírtad magadból:)))

Gondolom, a közérzeted nem lehet valami kiváló, úgyhogy a szervezeted gondoskodik arról, hogy egy jó darabig ne bűnözz.

2013. márc. 20. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
55 kiló vagy, ne rágódj. Mától semmi újra...
2013. márc. 20. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezért nem kellene megvonnod magadtól a sütit. Ez tényleg sok, máskor hetente többször egyél és nem jársz így.
2013. márc. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!