Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bezabáltam, vagyis többet...

Bezabáltam, vagyis többet ettem jóval. Nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés
tudom hogy ez az ezredik iylen kérdés de akkor akit zavar ne válaszoljon. Tehát. Diétázom már nyár óta. Vagyis máshogy eszem. Napi 5 étkezés, mindent eszek ami jólesik de csak annyit ami belefér a napi 1200 kaloriába kb. Ma viszont hazajöttem és azt vettem észre h ülök és eszek. Többet mint kéne. Megettem 3 db marcipános csokit( 3x130) egy rozs zsemlét sajttal egy almát. Tudni kell h normál esetben estefelé kerülöm a kenyérféléket meg minden ilyent. Félek hogy elrontottam az egészet csak azért mert egyszer kiborultam a rossz hírek miatt és az evéssel védekeztem vagy nem tudom. :S

2013. febr. 1. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi 1 nap még nem a világ vége. Szerintem mindenkinek van legalább egy olyan napja, amikor kicsit felrúgja diétát. Folytasd tovább a diétádat és ezt az egy napot észre sem fogod venni, vagy ha mégis nagyon zavar sportolj valamit, amivel kicsit korrigálhatod.
2013. febr. 1. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Elrontottad-e? A mai napot igen, de ha azt hiszed hogy egyszer lediétázol és utána bármit zabálhatsz akkor tévedsz, rossz kajákkal meghízol, de egy nappal szinte sem változott, úgyhogy folytasd a diétát és minden rendben lesz.
2013. febr. 1. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem azt, nyilván ha azt hinném nem tettem fel volna ezt a kérdést...de azért köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 1. 18:59
 4/4 ChristianeF válasza:
lediétázol:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. febr. 23. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!