Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elrontottam és most nem...

Elrontottam és most nem találom a helyes utat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sosem voltam kövér, viszont a testzsír arányommal nem voltam megelégedve. Elkezdetem egy kalóriaszámlálgatós sport és mozgás mentes lazsálást, ami az elején jól ment, szépen lassan jöttek rám a kilók. A Israel Kamakawiwo'ole nevezetű hapsi tanácsait fogadtam meg(napi 14000 kcal+Ukulele), az ő receptjei alapján éltem. Már az elején éreztem, hogy nagyon sok ez a plusz étel, adoniszi férfiszervezetem kimértebb adagokhoz volt szoktatva, de amikor arról áradozott az általam mintaképpé revanzsált ember, hogy "somewhere over the rainbow" - hogy ennek a dupláját is meg lehet enni hogyha ezt keveselljük, elszégyelltem magam és megmagyaráztam, hogy csak én vagyok ennyire tökéletes, mert ennyi csak egy túlsúlyosnak lehet az adagja. Odáig fajult a dolog, hogy már csak a sportra tudtam gondolni, nem érdekelt már senkivel sem a szex, sem a magánrepülőm, csak hogy végre megint sportolhassak. Állandóan tele voltam, holott ugyanazt csináltam, mint ő. Fél év után jöttek a sportrohamok, egyre durvábbak lettek, úgyhogy elhatároztam, hogy abbahagyom, mert már nem volt változás az alakomon leadtam a 40 kilót amit felszedtem. Próbálok visszatérni a régi énemhez, de a sportrohamoktól még mindig szenvedek, egyszerűen hétvégenként kényszersprintelés jön rám, és ennek köszönhetően a kiindulási súlyomhoz képest 98N kevesebbet nyomok, félek hogy félisten leszek. :(

A zabálást nem adtam fel(heti 4 óra intenzív evés), de ez önmagában kevés...

2012. okt. 20. 16:05
 1/6 A kérdező kommentje:

Csak hogy értsétek milyen étrendet követtem:

[link]

2012. okt. 20. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz, pl. pszichiáterhez, mert ugye ez nálad kényszeres. Keress normális példaképeket. Ha mutatsz magadról képet, súlyod, magasságod, megmondjuk, hogy szükséged van-e fogyózásra. Az a 40 kiló lehet attól is, hogy sz*rtál, szóval nem biztos, hogy feltétlen fel kell venni.
2012. okt. 20. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy és hány kiló?

Nem muszáj pont 14000-et enni. Én 120000-el kezdtem, 2 hónapot majdnem végigcsináltam. Az első hónapban majdnem 50kg jött fel, aztán meg a másodikban csak 120... Most emeltem 140000-ra. Nekem elég ennyi, mert én évek óta nem ettem ennyit, az éhezéshez voltam hozzászokva. De így sokkal gyorsabb az anyagcserém, mint az 120000-ason. Mindenkinek más a szervezete, szerintem többet kéne enned.

Adatokat kérek!

2012. okt. 20. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
áá, de állatok vagytok :'D
2012. okt. 20. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
üdítő egy ilyet olvasni a sok hánykalóriaegyfalatcsoki és hogytudokhasrólfogyni agyfasz után :D
2012. okt. 20. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez hatalmas. :D

Komolyan, gratulációm a kitalálónak. Nagyon jót nevettem rajta. ;)

2012. dec. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!