Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szénhidrát és cukor drasztikus...

Szénhidrát és cukor drasztikus csökkentésével és napi másfél óra sétával a babakocsival 3 hónap alatt tudnék 5-6 kilót fogyni?

Figyelt kérdés
Vagy teljesen ki kell űznöm az étrendemből a kenyeret és az édességet? Heti 1-2 alkalom még beleférne? 2 hete kezdtem a diétát, ezidő alatt 4szer ettem kenyeret, és háromszor egy szelet sütit.
2013. ápr. 6. 19:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
ugyanannyi kiló s magas vagyok mint te,mjuk nekem nincsen babám. 21 vagyok,eddig 3 kilót fogytam úgy, hogy csökentettem a kaját,nem nassolok,nem iszok cukros üdűtőt csak vizet és teát,néha néha ha elmyegünk enni valahova akk egy pohár valamilyen italt. nem eszek annyit,ha megkívánok valamit akkor inkább lebezsélem magam. minden este csináltam felülést,kb 60-at. szerintem amit leírtél az elég ahhoz hogy 3 hónap alatt lemenjen 5-6 kiló. :)
2013. ápr. 21. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!