Tejbegríz édesítőszerrel! Mennyire borzalmas a fogyókúrámhoz?
Nem számít mit eszel, csak mozogj sokat. Ehetsz tejbegrízt, meg csokit, mindent, de otthon tornázz. Én is ezt csinálom, és amikor volt kis feleslegem (pl. téli időszak) 1-2 hét alatt izmire sikerült edzenem magam (nem megfeszítve). És tényleg ne mások miatt, hanem saját akaratodból, akkor fog menni a dolog, ha erőszakból csinálod, nem sikerül.
Csinálj tervet, motiváld magad, hogy milyen szép leszel. Csak pozitívan!! Javaslom a lábemelést, guggolást, felülést, de ha tetszik az ötlet írj és segítek. Pl. hány kiló vagy és a magasságod, hogy kb milyen a testalkatod, mert tényleg nem szabad hirtelen és nem is képes rá senki, csak csalódni fogsz, ha gyors sikert akarsz.
Tedd, amit én, nekem bevált, sok, de inkább rendszeres mozgás, és azt eszek amit akarok, annyit amennyit akarok. Akár éjjel is :D:D:D Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!