Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Tejbegríz édesítőszerrel!...

Tejbegríz édesítőszerrel! Mennyire borzalmas a fogyókúrámhoz?

Figyelt kérdés
Annyira megkívántam tegnap is... de nem mertem enni belőle. Ma csinált mamám most két kanállal belenyaltam az élvezet kedvéért. De nem merek enni hogy hízlal. Fontos lenne minnél hamarabb lefogynom. PL. suli előtt reggelire édesítőszerrel egy nagyon kicsit se ehete?

2013. márc. 26. 19:33
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
+mennyi kalória, van pl. egy bögrényi tejbegrízben?
2013. márc. 26. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
A tejbegríz hizlal, hiszen a gríz a liszt egyik fajtája. Néha - egy héten egyszer - azért ehetsz egy kisebb mennyiséget. Ne légy mahadhoz ennyire szigorú!
2013. márc. 26. 19:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos muszáj. Egyik este órákat sírtam mert eszembe jutottak azok a szavak amiket mások mondtak. Nem akarok megint sírni, összetörni... megfogadtam hogy lefogyok, hogy senki ne mondhasson semmit!
2013. márc. 26. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Ne mások kedvéért fogyj! Egyébként meg ha megkívánod, egyél belőle! Ez nasinak számít, szóval ne étkezés helyett edd!
2013. márc. 26. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:

Fogyókúra esetében a tilos kategóriába tartozik.

Anyukád nem tud róla, hogy fogyózol?

2013. márc. 26. 20:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb, és nem csak a cukor miatt, hanem a gríz miatt főleg, de a tej sem ajánlott fogyókúránál.

De ha nagyon kívánod egyél egy kicsit.

Próbáld meg a zabkását, vízzel megfőzöd, teszel bele édesítőt és vagy gyümölcsöt vagy kakaót, majdnem olyan, mint a tejbegríz.

2013. márc. 26. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Aki lenullázott, az úgy gondolja, hogy ez egy fogyókúrás kaja?
2013. márc. 26. 20:36
 8/13 anonim ***** válasza:
A fogyás egy hosszabb folyamat. Soha nem akarj rövid idő alatt sokat fogyni,.Ne töőd mással. Magadnak csináld, magadnak bizonyíts. Minden fogyókúrába belefér egy kis "bűnözés", ezért írtam, hogy ritkán ehetsz keveset abból is, ami elvileg nem fogyókúrás élelmiszer. A lényeg, hogy tarsd ki az elhatározásod mellett, mely szerint fogyni szeretnél. Ne legyen lelkismeret furdalásod. Mindenkinek lehetnek jó és rossz napjai. Egy fogyókúrásnak is, amikor egy kicsit eszik valamiből, azután a következő napokban szépen visszaáll a fogyókúrás élelmiszerhez.
2013. márc. 26. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:

kókusztejjel és kókuszliszttel? na így már nem hizlal

2,5 dl kókusztejet felforralsz, beleteszel 1 ek kókuszlisztet és besűríted.

2013. márc. 27. 21:46
 10/13 anonim válasza:

Próbáld ki, hogy zabpelyhet főzöl meg kókusztejben, édesítő nélkül!

Mellé lehet csinálni némi gyümölcsből valami kis öntetet, de hozzáadott édesítő nélkül!

Amikor kihűlt a zabpehely, keverd össze a gyümölcsös öntettel!

Ne mások miatt fogyózz! Ha te így jól érzed magad a bőrödben akkor szard le hogy mit mondanak mások!

Sok sikert a diétához!:)

2013. márc. 28. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!