Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Írnátok nekem olyan ételeket...

Írnátok nekem olyan ételeket amikben kevés a Ch?

Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Inkább azokat írom le amikben sok van.

Édességek, mindenféle gabona, liszt és az abból készült dolgok sütik, tészták, kenyerek. A rizsnek , burgonyának és a gyümölcsöknek is magas a Ch tartalma.

A zöld zöldségekben is van Ch. de az nem gond, mert igen lassan emésztjük őket és ezért nem okoznak inzulinreakciót!

Egyél sok húst, egy evőkanálnyi jó minőségű zsírt és vitaminokat. Mozogj és fogyni fogsz!

2013. márc. 25. 12:36
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,de én nem akarok fogyni.172 cm vagyok,és 55 kg.versenyszerűen sportolok.más miatt kérdeztem,de azért köszi a választ!
2013. márc. 25. 14:48
 13/16 anonim válasza:
Sajnállak, de kr3nosnak igaza volt. A szénhidrátoknak, mivel nem elemek, nem vegyjelük van, hanem általánosan CxHxOx összegképlettel írhatók le. Tehát az ételekben ne nagyon keressünk "Ch"-t, mert a Cheddar sajton kívül nekem se jut hirtelen eszembe más. Valószínűleg kr3nos is így gondolta, csake egy :)-t felejtett le a hsz végéről.
2013. márc. 25. 20:44
 14/16 Hatta István válasza:
Szaloncukor
2013. márc. 27. 09:55
 15/16 anonim válasza:
Kukacok
2013. ápr. 4. 16:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem chilei cseresznye:)
2013. ápr. 5. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!