Fehérje por helyet HAL?
A fehérjepor finom, de drága, telítettség érzés (nálam) nulla. Mi lenne, ha szardíniával váltanám ki? Találtam egy márkát, olajos-sós vizes lében van (azt leöntöm), címke szerint 22 gramm szénhidrát, 1 gramm ch és 5gr zsír van egy adagnyiban. Fagyasztott halakat ne is mondjátok, kb. ehetetlen az összes, ha nem panírral sütöm ki, szanaszéjjel mállik sütőben is, párolni lehetetlen, a lakóhelyemen meg kb. sehol nincs hűtőpultos nyers haláru (vagy ha igen, aranyárban). A szardínia még olcsóbban is jön ki (jóval) mint a por + szeretem is.
Jó fehérjeforrás lenne vagy az olajos trutyi ami rajta marad hazavágja az egészet..?
Tengeri halat frisset biztos nem fogsz kapni, hacsak nem mész tenger mellé lakni. Egyébként tök jól el lehet készíteni és nem lesz tejbepapi.
Folyami, tavi halat viszont számtalan helyen kaphatsz frisset. Már, ha szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!