Mit egyek holnap reggelire?
Jó nicked van :D
jaj hát ezt Neked kell tudnod, fontos, hogy szeresd és jóllakj vele. Te tudod, ezt a feladatot mi tölti be a Te esetedben. Én almáznék, mert számomra a gyümölcs a tökéletes reggel, de pl. a párom megéhezik a gyümölcstől. Néha én is, olyankor jön a lenmagos-szójaszószós nyers zöldségétel :D
A választékodból tartalmasabb étel is kijön, párosítsd úgy, ahogy neked jó (lágytojás magában vagy abonettel, ha pici olaj belefér, akkor paradicsomos rántotta, etc.)
paradicsomos rántotta abonettel
paradicsomos hering abonettel
tőkehalmáj paradicsommal, abonettel
sovány túró joghurttal kikeverve, hozzá alma
főtt tojás, sajt, paradicsom, abonett
ha van zab otthon akkor joghurtból és tojásból tudsz csinálni palacsintát és túróval és reszelt al,ával megtudod tölteni
Megvan, a paradicsomos halkonzerv lesz a nyerő a túróval :D
Najó, azt azért mégsem, köszi az ötleteket!
Cukormókus, ismered az általam sokszor leírt hatását a túrónak? Mert ha igen, de Téged nem érdekel, akkor nem írom le újra.
(Hering -a szószában már elég cukor lehet, bőven túró nélkül is ütős, de ennyi még elmegy- vagy tőkehalmáj, zöldségekkel, tehát én is nagyjából azt választanám mint te)
TaplalkozasHarcmuves:
A túró és a paradicsomos hal kombó természetesen csak vicc volt :D
Igen, ismerem az álláspontodat, tiszteletben tartom, de akkor is eszek néha túrót ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!