Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnap reggelire jó lesz?

Holnap reggelire jó lesz?

Figyelt kérdés
2 db toast kenyér közé sütnék magamnak olaj nélkül egy darab tojást. Ez megfelelene? meg hozzá egy alma?
2012. jan. 22. 21:29
 1/10 A kérdező kommentje:
a toast kenyér teljeskiörlésű*
2012. jan. 22. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
ezzel jól laksz?
2012. jan. 22. 21:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor irj nekem légyszives reggelire javaslatot..... van amikor szerintetek sokat eszek, valamikor meg koplalok........ Ez a reggeli kb. 350 kalória nem?
2012. jan. 22. 21:40
 4/10 anonim válasza:

áá ez tuti nincs annyi..

egyél virslit,vagy 2 tükörtojást 1 szelet kenyérrel,vagy zabpelyhet tejjel,mézzel,mogyoróval keverve,vagy főtt tojást 2 szelet kenyérrel meg felvágottal...ezek kb. 350kalóriások

2012. jan. 22. 21:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem a toast kenyérre az van irva hogy 100g/ 255 kcal. A csomag 500g-os és 20 szelet van benne, akkor most 4 szelet kenyérbe van 255kcal?
2012. jan. 22. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:

nem tudom mennyit akarsz enni egész nap, hogy fogyj is.

csak kérdezem, hogy 1 tojás 2 szelet kenyérrel elég-e a nap indításához. ez így nem éppen sok fehérje..

az hogy mi lesz a napból azt kb. a további 16 óra kajálásai határozzák meg.

2012. jan. 22. 21:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Fogyni nem szeretnék.... inkább csak tartani a súlyomat, általában: R. 2 db toastk. felvágottal.

T: egy alma

Ebéd: Ami épp itthon van, de nem túl zsirosan szedek.

U: egy-két alma, néha répa ilyesmi + néha egy kis csoki is becsúszik

Vacsora: joghurt szokott lenni általában, de valamikor az ebédből eszek.

2012. jan. 22. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:

súlytartásnál szerintem csak az egészség számít. ha te ennyi kajával nem fogysz és nem hízol, akkor a minősége legyen elég az egészségedhez.

én az ilyen joghurtos kajákat nem támogatom, de ki tudja lehet hogy nincs igazam, ezért nem is megyek a vacsorába bele.

zöldséget csűrd rendesen, meg gyümölcsöt, ez nagyon fontos. c-vitamint vagy multivitamint érdemes lehet beszerezni, de igazából te érzed hogy mennyire szoktál beteg lenni, mennyire vagy energikus stb.

én húst fogyasztanék napi lehetőleg 3x. nem feltétlen sokat, a reggeliben volt tojás (ugyan úgy jó mint a hús) de még ebédhez és vacsihoz is lecsúszhatna.

és akkor még utolsó, egy pár szem olajos magv. például diót is ehetnél időnként. vagy tökmagot, lenmagot.

2012. jan. 22. 22:01
 9/10 anonim válasza:
nekem is ugyanaz a kenyerem van:)
2012. jan. 22. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem jó kis reggeli, én is szoktam ilyet csak én úgy hogy szintén toast tk kenyér(graham, rozsos vagy magkeverékes-ceres vagy fehértói) megkenem mustárral az egyik alját majd rá kígyúuborka, 1-1 sz sonka, sajt majd főtt tojást belekarikázom végül megint uborka és megkenem a kenyeret mustárral és csomagolom is már a sulihoz)

vagy zabpehely kefírrel és vmilyen gyümölcs

vagy szoktam olyat hogy kornspitzből kiszedem a belsejét, megtöltötm cottage cheeseve vagy túróval hozzá ha édesen akarom a túrót akkor teszek rá 1 kiskanál mézet és szeletelek bele almakrikákat majd a belsejét visszateszem és kész is vagy ha cottage cheese akkor uborkát, retket teszek bele

vagy rántotta 1tk olivaolajon gombával, hagymával, paradicsommal, brokkolival, sonkával és reszelek rá mozzarella sajtot+1tk toast kenyér

vagy túrót kikeverek kefírrel, 2-3ek zabpehely és gyümölcs ez turmixnak

vagy toast kenyérből melegszendvics ezt úgy szoktam hogy sima paradicsompürével vagy mustárral megkenem a kenyér alját, szórok rá oregánót vagy bazsalikomot, teszek rá sonkaszeleteket, kukoricát, hagymakarikákat, gombaszeleteket vagy brokkolit, és reszelek rá sajtot mozzarellát

vagy toast piritóst csinálok megkenem mézzel, túró és szórok rá fahéjat

vagy főtt hús a két kenyér közé+uborka

2012. jan. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!