Holnap reggelire jó lesz?
áá ez tuti nincs annyi..
egyél virslit,vagy 2 tükörtojást 1 szelet kenyérrel,vagy zabpelyhet tejjel,mézzel,mogyoróval keverve,vagy főtt tojást 2 szelet kenyérrel meg felvágottal...ezek kb. 350kalóriások
nem tudom mennyit akarsz enni egész nap, hogy fogyj is.
csak kérdezem, hogy 1 tojás 2 szelet kenyérrel elég-e a nap indításához. ez így nem éppen sok fehérje..
az hogy mi lesz a napból azt kb. a további 16 óra kajálásai határozzák meg.
Fogyni nem szeretnék.... inkább csak tartani a súlyomat, általában: R. 2 db toastk. felvágottal.
T: egy alma
Ebéd: Ami épp itthon van, de nem túl zsirosan szedek.
U: egy-két alma, néha répa ilyesmi + néha egy kis csoki is becsúszik
Vacsora: joghurt szokott lenni általában, de valamikor az ebédből eszek.
súlytartásnál szerintem csak az egészség számít. ha te ennyi kajával nem fogysz és nem hízol, akkor a minősége legyen elég az egészségedhez.
én az ilyen joghurtos kajákat nem támogatom, de ki tudja lehet hogy nincs igazam, ezért nem is megyek a vacsorába bele.
zöldséget csűrd rendesen, meg gyümölcsöt, ez nagyon fontos. c-vitamint vagy multivitamint érdemes lehet beszerezni, de igazából te érzed hogy mennyire szoktál beteg lenni, mennyire vagy energikus stb.
én húst fogyasztanék napi lehetőleg 3x. nem feltétlen sokat, a reggeliben volt tojás (ugyan úgy jó mint a hús) de még ebédhez és vacsihoz is lecsúszhatna.
és akkor még utolsó, egy pár szem olajos magv. például diót is ehetnél időnként. vagy tökmagot, lenmagot.
szerintem jó kis reggeli, én is szoktam ilyet csak én úgy hogy szintén toast tk kenyér(graham, rozsos vagy magkeverékes-ceres vagy fehértói) megkenem mustárral az egyik alját majd rá kígyúuborka, 1-1 sz sonka, sajt majd főtt tojást belekarikázom végül megint uborka és megkenem a kenyeret mustárral és csomagolom is már a sulihoz)
vagy zabpehely kefírrel és vmilyen gyümölcs
vagy szoktam olyat hogy kornspitzből kiszedem a belsejét, megtöltötm cottage cheeseve vagy túróval hozzá ha édesen akarom a túrót akkor teszek rá 1 kiskanál mézet és szeletelek bele almakrikákat majd a belsejét visszateszem és kész is vagy ha cottage cheese akkor uborkát, retket teszek bele
vagy rántotta 1tk olivaolajon gombával, hagymával, paradicsommal, brokkolival, sonkával és reszelek rá mozzarella sajtot+1tk toast kenyér
vagy túrót kikeverek kefírrel, 2-3ek zabpehely és gyümölcs ez turmixnak
vagy toast kenyérből melegszendvics ezt úgy szoktam hogy sima paradicsompürével vagy mustárral megkenem a kenyér alját, szórok rá oregánót vagy bazsalikomot, teszek rá sonkaszeleteket, kukoricát, hagymakarikákat, gombaszeleteket vagy brokkolit, és reszelek rá sajtot mozzarellát
vagy toast piritóst csinálok megkenem mézzel, túró és szórok rá fahéjat
vagy főtt hús a két kenyér közé+uborka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!