Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megegyek holnap reggelire egy...

Megegyek holnap reggelire egy hamburgert?

Figyelt kérdés

ma vacsorára csinált anyukám hamburgert, de én nem akartam enni, mert fogyókúrázok. de nem akarjuk kidobni, ezért betetteük a hűtőbe, hogy majd holnap reggelire megeszem.

szerintetek megehetem?

2010. ápr. 27. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Tudod,hogy sz@r... tudod, hogy zsíros, hogy sz@r szénhidrát, és tök egészségtelen. Ezek után mit vársz mit mondjunk? Majd jönnek a válaszok, hogy "reggel nem számít, edd meg nyugodtan" Ha majd ezt hallod megnyugszol? :)
2010. ápr. 27. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Igaza van az elsőnek, egészségtelen és reggel is számít.

Ezzel együtt én megenném, ha normálisan kajálsz, 1 hamburger nem a világ, nem fogsz emiatt hízni, max. 15 dekával kevesebbet fogysz.

Vagy van egy áthidaló javaslatom: edd meg egy nagy adag salátával csak a húst belőle. Így akár ma vacsira is megehetted volna.

2010. ápr. 27. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

ha NEM sportolsz:ne edd meg! vagy ha nem bírod,akkor vágd el több részre és edd meg részenként.(egyet egyik nap másikat másik nap stb...de akkor tedd be a hűtőbe,mert tönkremegy!!)

ha Sportolsz:

Komolyan mondom,hogy már-már idegesítő,hogy a sok hülye műsor miatt a tévében minden azt reklámozza,hogy óóójajj nem szabad csak salátát enni...Istenem ez olyan hülyeség!!!egy sportoló szervezetének akár hiszitek akár nem minden kajára szüksége van...még a chipsre és a csokira is :) de csak mértékkel!! jól tetted,hogy nem etted meg este!! mert este már nem tudja feldolgozni ezt a szervezeted. de napközben nyugodt szívvel megeheted :))

www.bodybuilder.hu

jó ez az oldal,nagyon sokat segít!!nézd meg!

2010. ápr. 27. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
20.40 nagyon köszi, hogy reklámozod a bodybuilder.hu-t, mert én is szerkesztem, de azért ne beszéljünk már baromságokat, hogy a sportolóknak minden sz@rra szüksége van... Chips-re és hasonló borzalmakra senkinek sincs szüksége!!!
2010. ápr. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!