Mit főzzek holnap reggelire?
Én minden nap főtt ételt reggeliztem/ek, és leadtam 13 kg-t.. szóval :D amúgy van az a mondás, hogy úgy reggeliz mint egy király, és úgy vacsorázz mint egy koldus, ami teljesen igaz, és fyogsá szempontjából is tökéletes! Ha reggelire főtt ételt eszel, esetleg VISZONYLAG sokat is, az jó, mert azt napközben ledolgozod. Úgy szoktam enni, hogy reggelire sokat ( főtt kaját) és utána egyre kevesebbet ( még mindig fogyózom és sikerrel.)
Kiváló reggeli pl a tojás bármilyen formában.
AZ utolsot kijavitom:)
Ugy reggelizz, mint egy kiraly, ugy ebedelj mint egy polgar es ugy vacsorazz mint egy koldus.
Azért utazni sem jó üres gyomorral. Én biztos sütnék valami 'sósat'. Ismerőseim szoktak venni Norbis lisztet. Nem tudom megéri e, de ezt a receptet találtam hozzá:
Update1 pogácsa
40 dkg Norbi upd.1 liszt
20 dkg vaj/margarin (sütőmargarin)
2 dl 12% tejföl
1 tojás, ízlás szerint só
csapott kávéskanál szalakáli
esetleg zsírszegény sajt
Elkészítés:
Alapanyaogat össze kell gyúrni, 1 órán át pihentetni kell. 200 C-on gyorsan kisül.
Ígéretesebbnek hangzik, a zabpelyhes pogácsa.
Hozzávalók:
2,5 dl zabpehely 2,5 dl teljes kiőrlésű tönkölyliszt 2 evőkanál méz 1 teáskanál szódabikarbóna 1 citrom leve magozott meggy, vagy aszalt gyümölcs kevés víz
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverem, a gyümölcsöt beleforgatom. Kivajazott tepsibe kanállal pogácsa formákat készítünk. 150 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.
Attól függ, milyen fajta diétán vagy, érdemes körülnézned a házipatikán esetleg a mindmegettén. Jó utazást:)
Aki mindennap fott etelt reggelizett es fogyott tole, az miert nem irt semmi etelt a tojason kivul?
Mert fott reggelit meg en sem hallottam:)))
De fozzel mondjuk babfozeleket, es edd meg reggelire. Vagy sussel csirket, es edd meg azt salataval. Vagy mindegy, amit ebedre szansz, edd meg reggelire.
Fott reggeli:)))))))))))))))))))
19:38-as, én is ezen gondolkodtam...:D Hogy ha minden nap főtt kaját reggelizik mért csak tojást írt??:)) Azt más is eszik, ilyen főtt-sült ételek nekem is mennek. Süss pirítóst, melegszendót, főzz zöldséget és csinálj belőle franciasalit. De gondolom nem erre gondolt a kérdező:) Bár a francia saláta elkészíthető előre is, ellenben nem épp diétás kaja.
Amúgy a tojásos hozzászólónak még annyit, hogy azt a szólást nem kell komolyan venni, lehet hogy tele leszel energiával ha bezabálsz reggelire, viszont nem mindegy, hogy mi az, amit elsőként feldolgoz az üres gyomrod reggelente, pacalpörkölt vagy egy egyszerű saláta...:)
első vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!