A fehér kenyeret és a tésztát mivel lehet helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Szeretném csökkenteni a szénhidrátbevitelemet. Csak sajnos a táplálkozásom nagy része a kenyérre, meg a tésztára épül. Mit egyek ezek helyett? Vagy nem minden kenyér rossz? Mit ajánlotok?2013. febr. 4. 18:46
11/14 anonim válasza:
Én a 4-es hozzászóló vagyok én sem értem miért lettem lepontozva.. Csak leírtam én mit szoktam enni, még csak nem is javasoltam senkinek, hogy álljon le valamiről.. Csak ötleteket adtam..
12/14 anonim válasza:
Köszönöm :)
Igazából már ez a 39% is olyan magasnak tűnik.. amikor 32-33% volt, akkor tudtam hogy mindig jól belevágtam az érzékeny dolgok közepébe, most így 40%-hoz közel, kezdem úgy érezni hogy túl finoman fogalmazok.. :P
Örvendek akinek valami kis segítséget tudtam adni, én is így kaptam ám anno.. szíven ütött, nem vártam de hát hasznomra vált.
13/14 anonim válasza:
# 10- Azért nem írja T.Harcműves azt, mert itt nem az a lényeg, hogy reklámozzuk a média és a modern kor " kiváló " dietetikusainak álláspontját, hanem azt, hogy egy ésszerűbb táplálkozásmódot ismertessünk meg a kérdezőkkel.
10-ből 9 valószínűleg lepontoz azért, mert nem azt kapja, amit olvasni szeretne, de ha van akár 1 is, akinek hasznára válik a tanács, akkor azért már megérte.
14/14 anonim válasza:
Nekem 88-90%-ról ugrott 77%-ra az arányom amióta ezt a kategóriát böngészem, de no problem, a 7-es szerencseszám és még a duplája is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!