A rizotto receptjet feher borral kell elkesziteni, mivel tudom helyettesiteni?
Én ezt a helyettesítésmániát nem értem. Fehérbort mivel lehetne helyettesíteni? Ki kell hagyni és kész.
Olvastam egy helyen hogy valaki a tojást úgy helyettesíti hogy annyi evőkanál étolajat tesz a tésztába és sáfránnyal sárgítja.Hát egye is meg az ilyen "piskótát"!Szegény gyerek aki ezt kap.
Az eredeti recept szerint csak egy kevés bort kell az elején beleönteni és teljesen elpárologtatni - csak az aromaanyagok maradnak - utána kell a húslevessel (és nem húslével, mert az a húsból kifolyó véres lét jelenti) feltöltögetve puhára párolni.
Ha az alkoholtartalom miatt nem akarsz bele bort, akkor megnyugodhatsz, mert az teljesen elpárolog, ha esetleg alkoholista is eszik belöle, akinek az aroma is visszaesést okzhat, akkor egyszerüen hagyd ki, és csak a húslevest add bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!