Zabpelyhet hogyan szoktátok elkészíteni? Illetve mivel ízesítitek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 16:54
21/24 A kérdező kommentje:
De, összefügg a szívbetegséggel. Inkább hiszek a kardiológusomnak, aki főorvos, mint itt ismeretlen kommentezőknek, akik rátalálták egy idióta diétára. Érdekes módon 20 éve tartom a tökéletes állapotot, pedig nem követek ilyen idiótaságokat...
2013. jan. 21. 23:20
22/24 anonim válasza:
én úgy csinálom, hogy ahány dl tej, annyi evőkanál zabpehely és zabkorpa. felforralom, pár percet állni hagyom és kész is. én magamnak 3 deci tej, 3 ek. zabpehely, 3 ek. zabkorpából csinálom. általában fahéjas cukorral vagy kakaóval eszem. :)
24/24 anonim válasza:
lemérem 50 g zabpehely finom szemű (Cerbona)
2,5 dl vízet forralok és beleöntöm majd 1 perc és egy kis tejet is. 5 percig alacsony gázon keverve főzöm. És tálalom magamnak tányírba gyömölcsöt teszek hozzá pl.málna vagy lekvárt teszek hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!