Zabpelyhet hogyan szoktátok elkészíteni? Illetve mivel ízesítitek?
"A zabpehelynek alacsony GI-je van, ezáltal sokkal jobb reggeli kb. mint bármi, és teli van rostokkal..."
akkor is sok szénhidrát és pár óra alatt éhes vagy. sztem egy szalonnás tükörtojásnál nincs jobb reggeli, abban nincs semmi szénhidrát :) a zabpehelyben 64g szénhidrát van (/100g) ez kicsit sem alacsony, a GI-je szintén nem olyan alacsony, 55-90 a gi-je, attól függően h mennyire aprószemű .
a nyírfacukornak pl csak 7 a gi-je, na az alacsony, ennek inkább közepes/magas (ha aprószemű)
Szerintem nem ez volt a kérdés, de képzeld el zabkása után sokáig nem lesz éhes az ember, mivel alacsony GI-je van. Egy reggelire elég 50 gr, az 1 pohár tejjel felöntve, 40 gr szénhidrát. Az egy teljesen jó reggeli. És mivel minimum duplája lesz főzés után.
Nem kioktatást kértem, hanem válaszokat a kérdésre.
a zsírfogyasztás nem függ össze a szívbetegséggel. nem térítgetlek csak ez így nem is szénhidrátszegény amit csinálsz, ez inkább olyan átlagos szénhidrát. most csináltam mogyorókrémet, nyers mogyoróból, kevés kókuszolajból, fél kiskanál mézből és egy kis vízből :) nagyon finom lett és sztem ez is alacsony ch (a zab nem:D)
jó gyógyulást neked, kíváncsi vagyok meggyógyulsz -e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!