Halból milyet érdemes venni és hogyan kel elkészíteni fogyókúra idején?
Figyelt kérdés
Már egy ideje fogyózom és kezdem megunni a csirkemellet, ezért szeretném kipróbálni a halat is. Melyek azok a halfajták, amelyeknek nem túl zsíros a húsa és hogyan lehet ezeket finoman, ámde mégis kalóriaszegényen elkészíteni?2012. dec. 2. 10:29
1/1 anonim válasza:
Talán a nagyon rosszul tartott halakat (keleti országokból pangasius) leszámítva minden hal nagyon jó. A halak zsírjára nagy szükséged van, fogyókúra alatt is.
Bármilyen sütés, főzés, párolás megfelelő, csak ne adj hozzá lisztet, tejtermékeket, és ne kenyérrel, krumplival fogyaszd, mert az megdobja az egész étkezés kalória és ch tartalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!