Fogyókúra esetén kell/érdemes levest enni vagy nem?
fogyókúra esetén tudnod kéne mit eszel, mennyi tápanyagot. nem gúnyolódok, mert normálisan írtál te is.
fogyókúra amúgy egy hülye szó, mert általában koplalást jelent.
te arra figyelj, hogy egyél rendesen húst, zöldséget. hogy te ezt vízben főzöd, vagy a mikró tetején raksz egy tábortüzet és azon sütöd meg, lényegében tök mindegy. nekem pláne.
az számít, hogy eleget egyél, de legyen egy kis hiány, hogy tudj fogyni. hogy te közben 2l vitet iszol, vagy 1l vizet és 1l levest, ezek csak részletek.
tehát bizonyos értelemben az 1. válaszolódnak igaza volt, csak én nem szeretem leegyszerűsíteni a dolgokat, mert ott mindig hiba lesz ami miatt pl. nem fogy valaki.
én majdnem moindennap eszem persze nem zsírosat de nekem ilyenkor nagyon jól esik egy forró tál leves
amiket szoktam-zöldségkrémleves-kefírrel sűrítem, betétként nem kenyérkockát hanem mozzarella sajtgolyót, főtt hús darabokat, főtt tojás karikákat szoktam beletenni avgy csak úgy üresen borsót, babot, lencsét szórok bele párolva vagy fenyő, szezámmag
gyümölcsleves cukrot nem teszek bele hanem édesebb gyümölcsből csinálom
paradicsomleves bazsalikommal, sjatgolyóval
sertésraguleves tészta nélkül
zöldséglevesek tészta nélkül (gomba, borsó, bab, répa, zeller, karfiol, brokkoli, karalábé) stb
májgombóc/húsgombócleves
tojásleves
gulyásleves pulykából
húsleves húsgombóccal tészta nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!