Érdemes fogyókúra elkezdése előtt 1 teljes víznapot tartanom?
Nagyon eredményes fogyokurát szeretnék bármit megteszek csak sikeres legyen
ugy gondoltam hogy hétfőn azaz holnap elkezdem a fogyokurát és azzal kezdem hogy beiktatok egy víznapot, mikor egész nap mást nem viszek be a szervezetembe semmi szilárd ételt csak és kizárolag vizet.
szerintetek ezzel megadom a kezdőlökést?
méregtelenítek..stb?
jo ötlet?
ööö NE!
ez így nem lesz jó, mert egy napig koplalsz utána pedig salátán, sovány húson, és gyümölcsön fogsz tenglődni (na ne, ebből hatalmas kudarc lehet!)
inkább tervezd el előre a jövő heti menüdet hétfőtől-vasárnapig
-ne csábulj el a fagyitól stb...
-igyál rengeteget 3l víz/nap
-reggelire gyümölcsöt egyél(olcsó, piacon mindig friss)
-ebéd(munkahelyen: vmi teljes kiőrlésű kenyér, vékony margarin, sonka, salátát ott is összedobhatod, reggel veszel uborkát, paradicsomot, paprikát)
-vacsora egy kid hús, vagy főttojás sok zöldséggel
+esti torna
szia!
köszönöm a váalszod
én nem ugy gondoltam a fogyokurát hogy mindent megvonok magamtol és egész hátralévő életemet salátán élem
csak odafigyelek eszek majdnem mindenből csak joval kevesebbet és naponta 1x 2x futok tornázok
viszont a víznap beiktatásából következik bizonyos ismereteid hiányossága, ezért jogosan félthetett előző válaszoló egyéb baki elkövetésétől.
1. elv, hogy a test nem vízzel megy sajna.
2. http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__18..
itt minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!