Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit egyek szendvics helyett?

Mit egyek szendvics helyett?

Figyelt kérdés
Most olyan kajákra gondolok amit magammal vihetek suliba,kirándulásra. 15 vagyok és nem szórják nekem a pénzt otthon szóval valami nem OLYAN drága dolog kéne. Pl.uzsonnára

2013. jan. 14. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
húst, zöldséget
2013. jan. 14. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
kefír, joghurt, banán, alma, pufirizs tojással, sajtkrémmel, túró
2013. jan. 14. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Valami jó kis saláta, amiben van hús is, meg esetleg tojás, és sok zöldség.
2013. jan. 14. 22:04
 4/7 anonim válasza:
A saláta jó, de úgy olvastam hogy a pufrizsben sok a szénhidrát, abból kevesett, inkább Abonettet kenyér helyet, nekem még úgy finomabb is, cukrom van, ezért én sem ehetek szendvicset
2013. jan. 16. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:

nyers sárgarépa, alma

reszelt sárgarépasaláta citrommal, olajjal (szemnek jó)

vegyes zöldségsaláta,

párolt zöldségek

majonézes reszelt fehér káposzta-saláta

2013. ápr. 8. 02:38
 6/7 anonim ***** válasza:

sorolom :

1 csomag pufasztott rizs, alma, narancs, körte....

akkor 1 poharas joghurt meg egy kiflit is ehetsz hozzá szerintem baromi nem sok...

műzliszelet.

vagy zöldségeket összevágsz kis tárolós edénybe (barinőm is ezt csinálja)...na választhatsz vannak ötletek csajszika :)

2013. ápr. 8. 08:14
 7/7 poiu ***** válasza:
az én kenyérpótlóm: zöldség reszelve (bármilyen, aminek szezonja van és olcsó) + tojás, mikro és kész. ezen fogytam 20 kilót.
2013. ápr. 8. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!