Hogyan fogyhatnék 10 kilót?
19/F Vagyok 186cm magas és 106kg .
Le szeretnék dobni úgy 10-15 kilót .
Hát elég sok szénhidrátot ( kenyeret , tésztát , stb. ) eszek és ezen szeretnék változtatni .
Letudná nekem írni valaki , hogy miből mennyit kellene ennem , hogy fogyni tudjak ?
A mozgással nincsen gondom mert a munkám miatt elég sokat kell mozognom .
Úgy 30at kéne ledobnod, majd arra építened. Egyébként nem lenne nagy dolog a fogyás egy 30 hét kicsit több, mint fél év, szálkásító diétával és edzés tervel, majd utána tömegnövelő étrend + kardiós edzéstervvel.
Lehet gyorsabban is fogyni, de ne lepődj meg ha kötényhasad lesz.
Egyébként ha a mozgással nem lenne gondod nem lennél ilyen dagadt.
Tudom , hogy többet kéne leadni de először megelégednék 10kg-mal is .
12 órában dolgozom és óránként kell körbe sétálnom ( 3 km -es köröket ) úgyhogy napi 40km séta megvan ( mert gyalog járok munkába ) . Rengeteg szénhidrátot eszem azzal van a bajom ( napi több mint fél kg kenyeret és emelet 2x nagyadag fő ételt ( levest nem szoktam enni ) . Édességet körülbelül havonta 2 tábla csokit eszek .
De milyen diéta kellene és miből mennyit kéne enni ?
Ezt a sok szénhidrátot el kellene hagyni... kenyér helyett inkább teljes kiőrlésű dolgokat kellene enni, a tésztát el kell felejteni, minden cukros dolgot el kell felejteni...
Sok zöldség, natúr joghurt, tojás, rizs, sóska, paraj, sovány húsok oliva olajon sütve, gyümölcsök...
ezzel nagyon jol lehet fogyni. en pont ma kezdtem el :) nem eheztetos egyaltalan, viszon zabalni nem lehet. szerintem, ha eleinte tobbet eszel nem gond, a lenyeg, hogy tartsd meg az elelmiszerek szetvalasztasat! szepen visszafele adagolod a kajat, es sokat fogyhatsz vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!