Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan fogyhatnék 10 kilót?

Hogyan fogyhatnék 10 kilót?

Figyelt kérdés

19/F Vagyok 186cm magas és 106kg .

Le szeretnék dobni úgy 10-15 kilót .

Hát elég sok szénhidrátot ( kenyeret , tésztát , stb. ) eszek és ezen szeretnék változtatni .

Letudná nekem írni valaki , hogy miből mennyit kellene ennem , hogy fogyni tudjak ?

A mozgással nincsen gondom mert a munkám miatt elég sokat kell mozognom .

2012. dec. 23. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Úgy 30at kéne ledobnod, majd arra építened. Egyébként nem lenne nagy dolog a fogyás egy 30 hét kicsit több, mint fél év, szálkásító diétával és edzés tervel, majd utána tömegnövelő étrend + kardiós edzéstervvel.

Lehet gyorsabban is fogyni, de ne lepődj meg ha kötényhasad lesz.

Egyébként ha a mozgással nem lenne gondod nem lennél ilyen dagadt.

2012. dec. 23. 21:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom , hogy többet kéne leadni de először megelégednék 10kg-mal is .

12 órában dolgozom és óránként kell körbe sétálnom ( 3 km -es köröket ) úgyhogy napi 40km séta megvan ( mert gyalog járok munkába ) . Rengeteg szénhidrátot eszem azzal van a bajom ( napi több mint fél kg kenyeret és emelet 2x nagyadag fő ételt ( levest nem szoktam enni ) . Édességet körülbelül havonta 2 tábla csokit eszek .

De milyen diéta kellene és miből mennyit kéne enni ?

2012. dec. 23. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt a sok szénhidrátot el kellene hagyni... kenyér helyett inkább teljes kiőrlésű dolgokat kellene enni, a tésztát el kell felejteni, minden cukros dolgot el kell felejteni...

Sok zöldség, natúr joghurt, tojás, rizs, sóska, paraj, sovány húsok oliva olajon sütve, gyümölcsök...

2012. dec. 23. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Séta nem elég! Valami rendszeres sportot vezess be napi 2 órát.
2012. dec. 24. 09:27
 5/6 anonim válasza:

[link]

ezzel nagyon jol lehet fogyni. en pont ma kezdtem el :) nem eheztetos egyaltalan, viszon zabalni nem lehet. szerintem, ha eleinte tobbet eszel nem gond, a lenyeg, hogy tartsd meg az elelmiszerek szetvalasztasat! szepen visszafele adagolod a kajat, es sokat fogyhatsz vele :)

2013. jan. 6. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Napi 2 óra sport? Ugyan... 1 óra az edzőteremben garantáltan kész leszel... Kardióból is bőven elég 1 óra, de szerintem 20 percet nem tudsz végigfutni.
2013. jan. 6. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!