Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Nekem a natúr joghurtban nem...

Nekem a natúr joghurtban nem tetszik a szénhidrát mennyisége! Nem sok az egy kicsit? És az jól sejtem hogy épp a tejcukor azaz a laktóz benne? Érdemes belőle napi egy nagy pohárral elfogyasztani?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 09:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

?

Ez mi volt az előbb?

Ki mondta, hogy a tejfogyasztástól lesz csontritkulás? Én nem láttam, na ilyenkor van az hogy eszem f@szom megáll, lehet ezért vagyok 28%-os.

A csontok állapota összefüggésben van a fizikai aktivitással, de basszus, egy testépítőt ne küldjünk már el sétálni, meg focizni a haverokkal, jéézus..

Inkább a már milliószor kitárgyalt táplálkozási problémát kellene megoldani. Magyarországon tejbe (joghurtba, kefirbe) fojtják a bánatukat már a szerencsétlenek, alkohol helyett, közben egyre többen szenvednek a csontritkulástól. Most vagy az a baj, hogy a nők nincsenek hozzákötve egész nap egy tehén tőgyéhez, vagy az hogy baromi rossz a felfogás a csontritkulást illetően.

És persze mozogni is többet kéne, tejtermékvásárlás helyett sprintelni, ezt bizony én is ajánlom a sok botornak.

De vegyük észre a kalciumegyensúlyban a D vitamin fontosságát..!!

2012. dec. 19. 09:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Speciel a csontritkulástól nem félek, normális étrend mellett szedek Kálcium-Magnéziumot meg multivitamin ásványianyag kapszulát is kiegészítésként, a sétáról annyit hogy ahova és amikor tehetem autó helyett inkább gyalog megyek így is, a focit én személy szerint gyűlölöm, bár a mozgási tanács nem hangzana rosszul, de valóban nem a testépítés részét képezik... Én úgy tudom a tejtermékekből az emésztőrendszer így sem tudja kivonni a kálciumot mert olyan kötött állapotban van benne, én inkább a CH-tartalma miatt vagyok kicsit kételyben... Köszi az eddigi válaszokat!
2012. dec. 19. 17:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Mármint ami a joghurtot illeti.
2012. dec. 19. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!