0 szénhidrát, helyette B6 vitamin?
Egy ismerősömtől hallottam a fogyókúráról.
Az illető egy hétig nem evett szénhidrátot, helyette B6 vitamint szedett.
Nem vagyok sportember, tehát e téren nem lenne veszélyes.
Érdekelne, valaki már hallott Róla? Csinálta esetleg? Mennyire hatásos? ill. mennyire veszélyes?
Köszönöm!
De hogy jön ide a b6 vitamin? :D Ezt is valami idióta találta ki..
De véletlenszerűen ennek pont van értelme. A CH csökkentés mindig jó. Húst és zsírt kell enni, meg alacsony ch tartalmú zöldségeket. 0 g bevitt ch-val sem lenne gond, csak nem kivitelezhető. De néhány gramm keményítő meg nem okoz semmilyen betegséget, így a kevéssel gond sincs.
Ezt a ketogént pont sportembereknek lehet nyomni, mert mozgás hiányában eléggé káros a rengeteg fehérje. Vesebetegeknek nem is szabad csinálni ezt a kúrát.
Szóval rengeteget kell hozzá edzeni. Mondjuk fogyni lehet a húst hússal étrendtől, de nem hiszem, hogy egészséges hosszú távon. Nekem nem tesz jót személy szerint a sok húsevés, de ez egyénfüggő gondolom...
De egyébként is 0 CH-t csak akkor lehet elérni, ha húst és zsírt eszel magában, mert mindenben van ch, max salátában meg ilyen zöld zöldségekben van nagyon kevés még.
Ezt a B6-ot hozzá nem hallottam eddig.
0g CH valóban nem kivitelezhető a gyakorlatban. De a lowcarb, vagy a nagyon nagyon lowcarb sem szó szerint érti a 0 CH-t.
Az elfogyasztott állati és növényi táplálékok aránya több évezrede vita tárgya.
De egyértelmű bizonyítékot nem lehet arra találni, hogy a sok fehérje vagy zsír gondot okozna. Ellenben az állati táplálékokon és bizonyos alacsony keményítő tartalmú növényeken élő vadászó gyűjtögetőknél az általunk "feltalált" civilizációs betegségek ismeretlenek. Ez 1 dolog. A másik dolog, hogy a már elhízott, cukorbeteg, szívbeteg stb. ember jól reagál a hús, zsír, minimális ch - zöldség alapú "tiszta" táplálkozásra. Meggyógyul. Elmúlnak a rosszullétek, lecsökkennek a gyulladások, rendbe jön az inzulin érzékenysége, elmúlik a pajzsmirigy probléma, lefogynak!
A hús mellett több dolog szól mint ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!