Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Kedves hölgyek! Nehezen lehet...

Kedves hölgyek! Nehezen lehet kibírni cukor és liszt nélkűl az életet?

Figyelt kérdés
Nem akarok annyi édességet enni(pedig nagyon édes a szám)és nem akarok lisztet enni...mivel helyettesíthetem?
2012. dec. 14. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem már csak 1 db nem keteces tartásból való tojásom volt, de 5 szelet bacont hagymával és 2 paradicsommal meg az 1 szem tojással megsütöttem :D fincsi volt :) a zsír nem hízlal:P imádom a bacont ^^
2012. dec. 15. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:
A zabkását nem javaslom tejjel... éhes leszel 1-2 óra múlva utána egyből. (szalonnás tojással órákig eszedbe se jutna a kaja). Ha mégis zabkása szerű valamit akarsz, én azt szoktam hogy összekeverek gyümölcsöt, mákot, kakaót, kókuszt, darált lenmagot, (esetleg egy kevés zabot, de mostanában inkább elhagyom), vizet, kicsi mézet (fogyáshoz jobb az eritrit, xilit vagy stevia), mandulát (darált mandula tök olcsó az aldiban), diót, bármit ami éppen van :) nagyon szeretem, mindig finom jön ki. Mehet bele még fahéj, szegfűszeg, amit akarsz:P
2012. dec. 15. 13:19
 13/14 anonim válasza:
Nem. Liszt és cukor nélkül ki lehet bírni. Csokoládé nélkül viszont nem :)
2012. dec. 31. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:
a cukormentes kakaópor csokoládénak számít?:D
2012. dec. 31. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!