Melyik édesítőszert ajánlanátok?
sztivia:)
a szirupbol,ami kb 3000ft, 20kg cukornak felel meg
en olyat hasznalok,es nagyon tudom ajanlani:)
Fruktóz.
Sokkal édesebb,mint más cukrok,kevesebb is kell belőle.Ráadásul sokkal több energiát éget el a szervezeted a felhasználásához.
Én is a Stevia-ra szavazok sokkal jobb, mint a többi.
Természetes, null kalóriás, sokban hasonlít a nyírfacukorra csak nem roncsolja egy idő után a májat és a vesét.
A szervezethez sokkal barátságosabb és könnyebben emészthető. De szerintem drága. Érdemesebb növényt venni kis cserepekben. Barkácsáruházak növény részlegében lehetett kapni régen.
a növény is jó,csak elég macerás vele dolgozni.
de szirupot lehet kapni kis kiszerelésben is, ha valaki kiprobalna:)
Én láttam Sztíviát porban a Rossmannban. Azt biztosan tudod használni sütéshez is. Ez ismerősöm még lekvárt is főz vele.
Én a nyáron vettem ettől az ismerősömtől kis kiszerelésben port, nagyon kevés kell belőle, mert iszonyú édes. Én csak kávéba, limonádéhoz használom.
Egyébként van egy növényem a konyhaablakban, de nem nagyon tudom, hogy mit kéne vele kezdenem. :)
sokan nem szeretik a stevia ízét (bár érdemes kipróbálni, megszokni)
én a xilitet bírom.
meeeg van ám valami ami talán a xilitnél is jobb.. ámbár most nem jut eszembe.
(a fruktóz rosszabb mint a sima cukor, egészségére annak aki írta. növeli az inzulin rezisztenciát, a köszvény 1. számú okozója)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!