Ajanlanatok valami jo edzes videot youtuberol?
Kimondottan olyan video erdekelne ami plane a hasam, derekam es a combjaimat FOGYASZTJA (tudom,hogy nincs helyi fogyas, mielott meg nekem esne valaki.) vagy lehet altalanos is, de a lenyeg hogy fogyaszto legyen es ne izmosito vagy szalkasito.FOGYASZTO. Vagy pedig velemenyt kerek,hogy ki milyen bent vegezheto gyakorlatokkal adta le a felesleget es kb mennyi ido utan lesz lathato.(dietazok is amugy)
Koszi,L/22
amugy az ugrokotelezest is akartam irni, csak vegul kitoroltem :))) nah jo akkor , meg jo hogy vettem eggyet a mult heten a jatekboltban :))
Szoval mas velemenye is az hogy jo az ugrokotel fogyasra?(es idotartamra mennyit??)
Én Zumbázok. Mivel tényleg nincs helyi zsírégetés, ezért mozogj, majd lemegy onnan is. Max. mindenféle gyakorlattal formásítani tudod.
Én -11 kilónál járok, de rajtam bőven van felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!