Gyros tál elrontja a CH mentes fogyókúrát? (sültkrumpli+pita)
Nagyon elrontja a fogyókúrát, ha 1 héten beiktatsz egy gyros tálat?
Mondjuk reggel saláta szósszal 450 kCal és du rádobsz egy gyrostálat sültkrumplival pitával szósszal. A hús csirkecombból.
Nem, sajnos nincs rá lehetőségem. 0 mozgás. Ezért is kell a drasztikus kalóriacsökkentés.
Nincs kenyér, panír, nincs cukor, nincs üdítő, csak némi sültkrumpli meg egy gyros pita, heti egyszer, mert megőrülök ha nem eszem. Volt hogy kér hétig nem ettem, de utána kikészültem. Sajnos "krumplifüggő" vagyok. Bármilyen formáját szeretem.
ez épp elég nagy baj.. próbálj meg időt szakítani a mozgásra, annyira elfoglalt szerintem nem lehetsz hogy nincs egy héten 4-5ször fél órácskád edzeni.. ha nem edzel, a bőröd kevésbé lesz feszes, így ha nagyobb súlyveszteséged lesz, könnyen megereszkedhet a bőröd.. nem mondom hogy lógni fog, de feszes nem lesz az biztos. egyébként, azzal hogy drasztikusan csökkented a kalóriabevitelt, lehet hogy csökken a súlyod, de nem egészséges, egyáltalán.. szinte minden ásványi anyagot és tápanyagot megvonsz a szervezetedtől, rostokat, fehérjéket, egyebeket, amik a belső szerveidnek sem tesznek jót. de te tudod hogy szeretnél-e vékonyan (már ha a fogyás után tartani tudod a súlyod, merthát életed végéig úgysem fogsz koplalni) de betegen leélni az életedet..
mondok példát:
keresztanyum (most 40 éves) tini kora óta fogyókúrázott.. kipróbált minden f*ost, zsírégető tabik, hashajtók, stb.. rengetegszer volt hogy hetekig nem evett, ha igen akkor hashajtózott... fogyni ugyan fogyott tőle, de a kb 85 kgos súlyából max 65-öt tudott csinálni, pedig nagyon alacsony, és azóta is komoly bélbetegsége van, amit kezelni ugyan lehet, de gyógyítani nem. az orvosa is azon a véleményen van hogy azzal hogy rostot semmit nem vitt be, ha igen még azt a keveset sem hagyta felszívódni a szervezetében, tönkre tette a bélrendszerét.. azóta baromi drága gyógyszereket (még feketén is 50e) kell szednie, állandóan véres és híg a széklete, és több műtétje is volt már.. kell ez neked? gondold meg. :) ha tanács kell esetleg, írj privátban.. de ez amit csinálsz nem jó. nagyon nem az.
Elég ijesztően hangzik. Nem, így nem akarok járni. Vitaminra figyelek.
Nem csak időhiány miatt lehet valaki "mozgásképtelen."
Köszi a jó tanácsot!
Nem értem a következtetést. Eddig ez jött be, ha 1000kCal körül vagy alatt tartom a napi bevitelt.
A keményítőt hogy lehet kivonni? Mármint gondolom a krumpliból gondolod. de ez hogy valósítható meg?
Mi a baj a keményítővel? Ha régen főztem krumplit, leszedtem csészével a kicsapódott keményítőt a víz tetejéről, ilyen fehér hab, ha jól tudom az az.
Egyetlen cél a fogyás. Minél hamarabb, minél többet. Nincs koncepció, kivéve az alacsony ch és a max. 1200kcal. Na most ezt nem mindig tudom tartani, erről szólt a kérdés is.
Pl. most beragadt a súlycsökkenés 4 napja, pedig nem vittem be 1000-1200-nál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!