Gyros tál elrontja a CH mentes fogyókúrát? (sültkrumpli+pita)
Nagyon elrontja a fogyókúrát, ha 1 héten beiktatsz egy gyros tálat?
Mondjuk reggel saláta szósszal 450 kCal és du rádobsz egy gyrostálat sültkrumplival pitával szósszal. A hús csirkecombból.
az 1000-1200 kcal nagyobb hülyeség, mint heti 1 pita!
ha ch szegényen eszel, akkor miért eszel annyit mint egy éhező? az lenne a lényege a lowcarbnak, hogy egyél elég zsírt-fehérjét, hasznos tápanyagot!
Komolyan, menthetetlenek..
Heti 1 alkalommal a gabonák (glutén, lektin) burgonya (lektin) nem egészséges, de úgymond beleférhet, ha nem reagálsz nagyon rosszul ezekre az anyagokra. A mindennapos 1200 kcal már gond lesz.
Mert másként nem megy. Olyan lassú gondolom az anyagcserém mint egy lajhár.
Sajnos csak 7kg ment le 1hó +1 hét alatt.
Glutén, tej elhagyása? Ez nem segítene ezen? Normalizálódhatna az anyagcseréd, a hormonrendszered.
De a gyorsabb anyagcseréhez enni is kell azért.
Az, hogyha nem tartom ezt a rendkívül drasztikus, szigorú diétát akkor kb 0 eredménye lenne.
Tejet nem iszom, csak zöldség, hús és néha gyrostál sültkrumpli, kb 10× volt az elmúlt 5 héten ami nagyon sok tudom.
Az első héten csak az volt 4 napig.
Most fehérje turmix vízzel hígítva, hogy izom kevéssé épüljön le.
5-6kg/hót terveztem, de ez katasztrófa csak zöldségen élni. 2 hetente meg beüt a "bulémia". Olyankor kell krumpli, csak félek az tönkretesz mindent.
Jézus, Hát persze, hogy rádtör a zabálhatnék, ha egyszer koplalasz. Én sosem értem, azok az emberek, akik képesek ilyen drasztikus dolgokat betartani, hogy a fenébe híznak el?
1200 kcal alatt mondjuk orvosi felügyelettel lehet diétázni, ha pl. sürgősen le kel fogynod egy műtét miatt.
Azért jön rád a zabálhatnák, mert ÉHEZEL. Ha normálisan kajálnál, ilyesmi nem fordulhatna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!