Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Sült tojás (rántotta, tükörtoj...

Sült tojás (rántotta, tükörtojás) ideális fogyókúrában?

Figyelt kérdés
Általába főzve szoktam, azt tudom, hogy jó, ha sütöm, akkor is csak épphogy rakok bele főzőmargarint, egy negyed kiskanállal. Zsírt, olajat nem használok hozzá
2012. szept. 16. 07:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a koleszterinszint semmit se számít.. :D
2012. okt. 2. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
A tojássárgáját ne hagyd ki,mert értékes összetevőket tartalmaz,mint pl.a koleszterin.Már pedig a koleszterin sejtépítő,minél magasabb a koleszterinünk,annál egészségesebbek leszünk és annál tovább élünk.A koleszterin őrület úgy indult el,hogy egy ostoba amerikai ,hatalmas dózisú koleszterint etetett nyulakkal,persze a növényevő nyulak mind elpusztultak. Ami szív-és érrendszeri betegséget és máj károsodást,valamint gyulladást okoz.az nem a magas koleszterin,hanem a CRP. A margarin valóban veszélyes.Szalonnás rántottát fogyaszthatunk és nem hízunk,ha a szalonnát jól megpirítjuk,zsírját alaposan lecsurgatjuk,s ezután adjuk hozzá a tojásokat.
2015. márc. 31. 01:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem,hogy kenyér nélkül edd a szalonnás rántottát,akkor nem hízol.Legfeljebb savanyúságot fogyassz hozzá,vagy készítsd zöldségesen.
2015. márc. 31. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!