Fogyott már valaki ilyen módszerrel?
Figyelt kérdés
Fogyott már valaki úgy, hogy 6 után nem evett?
Tegnap elhatároztam, hogy nem fogok enni 6 után, valamint nem eszek édességet, cukros kajákat.. Tegnap is meg ma is reggelire ettem pirítóst meg ittam hozzá egy pohár tejet, ebédre főttkaját, este pedig megint pirítóst.. nehéz lesz, de egy ideig muszáj csinálnom... ja és persze mellette futok, meg edzek itthon!
2012. aug. 30. 12:05
11/12 anonim válasza:
Szia!
Én január óta nem eszem este 6 után semmi komolyat, csak salátát, gyümölcsöt, joghurtot, kefirt. (Ezekből sokat, ha éhes vagyok.) Napközben nyugodtan zabálom a csülköt, ha épp olyanom van. 6-kor rendesen vacsorázom.
9 hónap alatt ~15 kilót fogytam minden mellékhatás nélkül.
23/F
12/12 poiu válasza:
11-es: a csülök-saláta kombináció tökéletes fogyókúrás étrend, függetlenül attól, hogy mikor eszed. Egyébként gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!