Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ketogen etrend bevalt valakinek?

Ketogen etrend bevalt valakinek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok esetleg?
máj. 14. 20:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

18-as, eddig 3 hozzászólást láttam, aki kipróbálta, s nem jött be.

A kérdező meg ezeket nem akarja látni, csak azt, ha valaki azt mondja, hú, de szuper ez az étrend.

máj. 15. 15:08
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
21# bocsi nem olvastam minden kommentet
máj. 15. 15:20
 23/29 anonim válasza:
100%
Megkérdeztem hova lett innen egy rakat válasz, erre az is eltűnt, ugyan miért?
máj. 18. 14:58
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom, az enyémet is törölték
máj. 18. 15:48
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztos a modik is keto-fanok😂
máj. 18. 15:49
 26/29 anonim válasza:
100%
25! 😂😂
máj. 18. 16:10
 27/29 anonim válasza:
88%

A kérdésre is válaszolok, egy ismerősöm csinálta!

Ízületi fájdalmak

Székrekedés,

Véres széklet

Faradékonysag

Ingerlékenység

Ezt a sok jót tapasztalta magán.

Kérdező neked ezek közül az Ingerlékenység máris biztos megvan.

máj. 18. 16:13
 28/29 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nem, konkrétan nem bírtam sokáig csinálni. Inkább a lazább szénhidrátcsökkentett diéta az ami életmódszerűen bevált.
máj. 24. 22:58
 29/29 anonim ***** válasza:

Nekem bevált. De nem azért, amiért most hirtelen gondolod. Elkezdtem annó gyúrni, mellé olyan étrendem volt, hogy alacsony zsírbevitel, magas fehérjebevitel, és még magasabb szénhidrátbevitel. Tojás, zab, krumpli, kenyér, rízs, tészta, száraz húsok, zsírszegény sajt, ezek vonzásában éltem 5 évig. Eredménye lett, mert szép nagydarab, izmos gyerek lettem. Csakhogy meguntam az étrendemet és valami totál másra vágytam, ekkor próbáltam ki a ketó étrendet. Tudtam, hogy izomépítés szempontjából nem lesz előnyös, de teljesen más kajákat ettem, mint előtte és akkor nekem a változás volt a lényeg. Fél évig ettem ketósan. Bevált, a változatosság miatt, utána visszatértem a régi gyúrós étrendemhez.

Szóval előnye nincs a ketó diétának, ha előtte sokáig követsz egy bizonyos étrendet, akkor segíthet egy ideig, úgy hogy változtosságot, hoz az életedbe, de túl sokáig (évekig) nem ajánlott, ugyanis pl. a telített zsírok nem kifejezetten egészségesek.

júl. 26. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!